Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ

 

Δεν νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος που να αμφισβητεί ότι η «πολιτική ομερτά» της Ιάσωνος συνειδητά προκαλεί βλάβη στο δήμο Λουτρακίου, τα περιουσιακά του στοιχεία, το φυσικό του πλούτο, αλλά το κυριότερο υποσκάπτει και την προοπτική του.

Όσοι συμμετέχουν στην «πολιτική ομερτά» του Κώωτση και δεν είναι όλοι της δημοτικής πλειοψηφίας, αλλά έχουν ευθύνες γιατί σιωπούν, δεν ενδιαφέρονται καθόλου για τον τόπο, αλλά το μόνο που τους νοιάζει και κόπτονται είναι η προσωπική τους ευδαιμονία, με τον κάθε τρόπο.

Η ηλιθιότητά τους δεν έχει προηγούμενο, δεδομένου ότι όχι μόνον δεν ξέρουν να κρυφτούν, αλλά το φωνάζουν κιόλας να το αντιληφθούν, όσοι δεν το είχαν αντιληφθεί μέχρι εκείνη την ώρα. Και το κυριότερο δεν είναι ότι μόνοι τους το φωνάζουν, αλλά θέλουν να αποπροσανατολίσουν με ψέματα, όταν μάλιστα είναι υπότροποι.
Θα δούμε τι έχει γίνει, αλλά εδώ θυμίζει την παροιμία «του λωλού δεν είναι ανάγκη να του κρεμάσεις κουδούνια, περπατάει και κουδουνάει μόνος του!»
Το ξεπούλημα του τόπου, η κακοδιαχείριση των περιουσιακών του στοιχείων, όπως πλέον φαίνεται είναι η αιχμή του δόρατος στην παρουσία αυτής της κάστας στα δημοτικά πράγματα. Γιατί δεν είναι δυνατόν όταν έχει πέσει το «κράξιμο της αρκούδας», δεν είναι δυνατόν εσύ να συνεχίζεις ακάθεκτος! Θα πρέπει να αναλογισθεί ο καθένας τι έχει συμβεί με το Δημοτικό Κολυμβητήριο Λουτρακίου και τη δωρεάν εκχώρησή του σε συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα, εκ των οποίων υπάρχει προσπορισμός οφέλους! Να διευκρινισθεί ότι ο εν λόγω επιχειρηματίας -ο γράφων του το έχει πει κατά πρόσωπο, η Club Hotel Loutraki S.A. και ο κάθε επιχειρηματίας εν κατακλείδι- πολύ καλά κάνουν, γιατί αποκλειστική επιδίωξή τους είναι το κέρδος κι όταν σε βλέπουν να τα ξεπουλάς και να μη φείδεσαι προ ουδενός, τα θέλουν όλα τσάμπα!
Ο λόγος για τη συμπεφωνημένη «δωρεάν» χορήγηση του Κλειστού Γυμναστηρίου Αγ. Θεοδώρων στη γνωστή αθλητική επιχείρηση του Λουτρακίου για τη διεξαγωγή από την Παρασκευή μέχρι την Κυριακή του πανελληνίου πρωταθλήματός της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο.
Ο αποτυχημένος για γέλια και για κλάματα ηθοποιός Κώωτσης, αφού το θέμα αποκαλύφθηκε στη χθεσινή εκπομπή «Γεράνεια» των Γιώργου & Γιώργου Γρηγοράκου και Παπαγεωργίου, το φέρνει εκόν άκον σήμερα και συγκαλεί έκτακτο δημοτικό συμβούλιο για αύριο Πέμπτη και ώρα 18:00 για να αποφασισθεί η «Δωρεάν παραχώρηση ή μη του Κλειστού Γυμναστηρίου Αγ. Θεοδώρων στην Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο, κατά το χρονικό διάστημα 30/11/2012 - 2/12/2012, για τη διεξαγωγή του Πανελληνίου Πρωταθλήματός της», καθότι αφενός, λόγω κατάληψης του δημαρχείου, δε συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο.
Δηλαδή, νομίζουν ότι οι άλλοι συνδυασμοί και η κοινωνία που το διαβάζει ότι έχουν τα νοητικά χάλια τα δικά τους και μπορούν να τους κοροϊδεύουν. Απλά αποκαλύφθηκαν και τρέχουν να τα συμμαζέψουν τα ασυμμάζευτα.
Θα θέσω λοιπόν από αυτό το πολιτικό βήμα ένα απλό ερώτημα στον Κώωτση και την «πολιτική ομερτά» του:
● Γιατί Κώωτση τον περασμένο Ιούνιο που πραγματοποιήθηκε στις ίδιες αθλητικές εγκαταστάσεις, με ανάμειξη του ίδιου επιχειρηματία το αντίστοιχο πρωτάθλημα της ομοσπονδίας Καράτε, δεν το φέρατε ως θέμα προς έγκριση στο δημοτικό συμβούλιο, αλλά το γεγονός το «πνίξατε» και πέρασε έτσι;..
Σημειωτέον, ότι οι εν λόγω αθλητικές εγκαταστάσεις δεν έχουν παραληφθεί, ενώ παράλληλα δεν έχουν εκδοθεί οι απαιτούμενες άδειες καταλληλότητας και λειτουργίας. Από παρανομία σε παρανομία.
Ο κάθε ένας που σέβεται τον εαυτό του, εν προκειμένω και η ως άνω ομοσπονδία, τη διεξαγωγή των αγώνων είναι υπέρ του δέοντος σίγουρο ότι την έχει προγραμματίσει από την αρχή του χρόνου, ενώ την απαιτούμενη αλληλογραφία με το ιδιωτικό αθλητικό κέντρο του Λουτρακίου, την έχει πραγματοποιήσει εδώ και μήνες.
● Γιατί λοιπόν το θέμα έπρεπε να έλθει τελευταία ώρα και στιγμή προς συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο και μάλιστα έκτακτο, για να τρέχουν οι σύμβουλοι άνευ λόγου και αιτίας, αφήνοντας πίσω τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις;
● Αν η απόφαση αύριο είναι αρνητική για τη δωρεάν εκχώρηση του Κλειστού Γυμναστηρίου Αγ. Θεοδώρων, τι θα πείτε στο διοργανωτή; Ξέρετε, πρέπει να καταβάλετε στο δήμο κάποια δαπάνη;
Η εκ των υστέρων απαίτηση, ονομάζεται καταχρηστική άσκηση δικαιώματος, αλλά επιπρόσθετα δείχνει και πόσο αστείοι κι επικίνδυνοι για το παρόν και το μέλλον του τόπου, είστε όλοι εσείς μαζί!
Μόνον την πάρτη μας και τίποτε άλλο!
loutraki press

Δεν υπάρχουν σχόλια: