Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ – ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ





Τετάρτη, 7 Νοεμβρίου 2012

Ο Δήμος Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων σε συνεργασία με τον Όμιλο ΑNTENNA συνεχίζουν τις φαντασμαγορικές παραστάσεις για την σεζόν 2012 -2013  που μεταδίδονται ζωντανά  από τη METROPOLITAN OPERA ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ στο «Αλεξάνδρειο» Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου.
  

Η παράσταση του Thomas Adès «The Tempest» θα μεταδοθεί στις 10 Νοεμβρίου από το Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου.
 
Λίγα λόγια για την παράσταση «The Tempest» (η Καταιγίδα):
Ο Βρετανός συνθέτης Thomas Adès κάνει το ντεμπούτο του στη ΜΕΤ με αυτή τη νέα παραγωγή. Η «Καταιγίδα», έχει συγκεντρώσει πλήθος επαίνους και έχει χαρακτηριστεί ως ένα σύγχρονο αριστούργημα. Η καινοτόμα παραγωγή του Robert Lepage αναπλάθει το εσωτερικό της Όπερας Λα Σκάλα σαν το μαγικό νησί, που στεγάζει τη μαγική τέχνη του Πρόσπερου, του εξόριστου Δούκα του Μιλάνου. Ο Simon Keenlyside ερμηνεύει τον Πρόσπερο, όπως και στην παγκόσμια πρώτη του έργου στη Βασιλική Όπερα του Κόβεντ Γκάρντεν, όπου έγινε δεκτή με επαινετικές κριτικές. «Η Καταιγίδα είναι μια εκπληκτική, μοναδική σύνθεση», δηλώνει ο Lepage. «Η όπερα συλλαμβάνει τη μαγεία του τελευταίου έργου του Σαίξπηρ. Είναι ένα κουτί γεμάτο με μαγικά τρικ».
Στο έργο πρωταγωνιστεί η Isabel Leonard στον ρόλο της Μιράντας, της κόρης του Πρόσπερου και ο Toby Spence στον ρόλο του αδελφού του, του Αντώνιου. Ακόμα, η Audrey Luna στον ρόλο του ξωτικού Άριελ, ο Iestyn Davies στον ρόλο του γελωτοποιού Τρίνκουλου, ο Alan Oke στον ρόλο του τερατόμορφου Κάλιμπαν και ο William Burden στον ρόλο του Βασιλιά της Νάπολης. Το λιμπρέτο της Meredith Oakes είναι μια προσαρμογή του πρωτότυπου σαιξπηρικού έργου.

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
20 € γενική είσοδος
15 € για παιδιά – φοιτητές – άνεργους και για ομαδική αγορά άνω των 20.
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ
0,5 χλμ. Ε.Ο. Ισθμού – Λουτρακίου
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 27440 21124
Ώρες Λειτουργίας: 9:00 π.μ. – 2: 00 μ.μ.



Δεν υπάρχουν σχόλια: