Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Εργατικό κίνημα Υπαλλήλων Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων

Εργατικό κίνημα Υπαλλήλων Δήμου Λουτρακίου Αγίων Θεοδώρων PDF Εκτύπωση E-mail

 
   
Στην πορεία μόνο ο Μίτε και ο Τσάνας μας ακολούθησε.....
 Για την κατάληψη και την πορεία τους.



" Μετά από 4 μέρες κατάληψης και μια πετυχημένη πορεία στους δρόμους του Λουτρακίου, θα θέλαμε να ανακοινώσουμε τα παρακάτω :
 Παρόλα τα ουσιαστικά εσωτερικά προβλήματά μας, βλέπουμε πως στην δύσκολη αυτή στιγμή, για όλους μας, είμαστε ενωμένοι και αυτό μόνο καλό θα μας κάνει.

Καταφέραμε σε...... πολύ μικρό χρόνο να οργανωθούμε, κάτω και από τις οδηγίες του σωματείου μας, που αυτή την φορά έδειξε ποιος είναι ο πραγματικός του ρόλος.

Είδαμε όμως πως στην πορεία μόνο ο Μίτε και ο Τσάνας μας ακολούθησε ενώ κάποιοι άλλοι, που έπρεπε να δείξουν παρόν, απουσίαζαν.

Για τον Δήμαρχο μιλάμε και τους υπόλοιπους αντιδημάρχους που παρόλα αυτά βρήκαν και την δικαιολογία τους να απουσιάσουν.
Επειδή όμως λέει ότι είναι μαζί μας, θα είμαστε ποιο διαλεκτικοί, για την ώρα όμως.

Απών ήταν και άνθρωποι από την αντιπολίτευση.

Αυτό που θέλουμε όμως να πούμε, είναι ότι χθες στην πορεία μας καταλάβαμε πως ο κόσμος είναι μαζί μας και λίγοι ήταν αυτοί που δυστυχώς μας έβλεπαν σαν " βολεμένους δημόσιους υπάλληλους".
Μην έχετε την ψευδαίσθηση ότι " καλά μας κάνουν ".

Αυτά τα μέτρα δεν αφορούν μόνο εμάς αλλά όλους και θα πρέπει όλοι να στηρίξουμε κάθε προσπάθεια εργαζομένων από όπου και αν προέρχονται.

Οι δημόσιοι υπάλληλοι δεν φταίνε για την κατάσταση του κράτους. Άλλοι φταίνε, αλλά εμείς την πληρώνουμε. Εμείς οι δημοτικοί υπάλληλοι γιατί κάποιοι άλλοι που μπήκαν από τα παράθυρα στην βουλή, στα μουσεία, στα ΚΕΠ και δημόσιους μαιμού οργανισμούς, εξαιρέθηκαν για τα πολιτικά παιχνίδια της κυβέρνησης.

Τέλος θέλουμε να αναφέρουμε ότι δεχτήκαμε μειώσεις στους μισθούς μας, μας έκοψαν τα επιδόματα μας, τα δώρα μας και τώρα μας ζητάνε να παραδώσουμε και την δουλειά μας. Γιατί;

Όχι αυτό δεν θα περάσει, δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε και θα διεκδικήσουμε τα δικαιώματά μας.
Γιατί για κάποιοι ξεχνάνε πως μετά έχουν σειρά πάρα πολλοί, απλά ξεκίνησαν από εμάς.

Θέλουμε την στήριξη όλων, γιατί ότι περάσει θα προσβάλει και τους επόμενους.

Ο αγώνας συνεχίζεται.!

Σας ευχαριστούμε για την φιλοξενία. "
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: