Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

ΑΠΛΗΡΩΤΟ ΤΟ ΙΚΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΤΟΥ 2011;


Ένα ερώτημα απασχολεί έντονα από χθες το μεσημέρι την τοπική πολιτική πιάτσα του Λουτρακίου κι έχει κάνει πολλές φορές το γύρο τόσο στο Λουτράκι, όσο και στους Αγ. Θεοδώρους.


Αυτό που διερωτώνται από χθες πληθώρα στελεχών της αντιπολίτευσης, δεδομένου ότι αυτοί που έχουν μείνει στο πλευρό της δημοτικής αρχής μετριούνται πλέον, είναι η διαρροή από την Ιάσωνος ότι δεν έχει πληρωθεί το ΙΚΑ των υπαλλήλων των δευτεροβάθμιων σχολικών επιτροπών, ενώ παράλληλα δεν έχουν υποβληθεί και οι σχετικές ΑΠΔ.
Όταν λεφτά υπάρχουν, όπως κομπορρημονούσε προ τριών μηνών ι Κώωτσης, γιατί το ΙΚΑ των συγκεκριμένων υπαλλήλων παραμένει απλήρωτο σύμφωνα με την πληροφορία που έχει διαρρεύσει από τα πρασινοκκόκινα χμερ της Ιάσωνος;
Έτσι, δεν είναι μόνον τα πρόστιμα που θα κληθεί να πληρώσει ο δήμος Λουτρακίου για την αγορά των σχετικών ενσήμων, αλλά και τα επιπλέον πρόστιμα που θα κληθεί να πληρώσει, γιατί δεν έχουν υποβληθεί εμπροθέσμως οι σχετικές ΑΠΔ, για τις οποίες τα πρόστιμα είναι αρκετά υψηλά για όσους δεν υποβάλλουν πριν το τέλος του επομένου μηνός, το κάθε ένα τρίμηνο.
Αν η διαρροή αυτή ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, δεν χωρά αμφιβολία ότι κάνουν τα πάντα να αποδείξουν στην κοινή γνώμη ότι είναι άκρως επικίνδυνοι στη διοίκηση του τόπου, αλλά και την τύχη των πολιτών του.
Ας ελπίσουμε ότι η αντιπολίτευση θα δράσει, πολύ περισσότερο να δούμε πώς θα αντιδράσει ο πολιτικός συνέταιρος του Κώωτση.
loutraki press

Δεν υπάρχουν σχόλια: