Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

ΕΞΟΡΓΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ Η ΙΑΣΩΝΟΣ ΜΕ ΤΟ SERVICE ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΗ "ΝΕΡΑΪΔΟΧΩΡΑ"





Ι Κώωτσης και η «πολιτική ομερτά» που συγκροτούν τη δημοτική αρχή, έχουν την αίσθηση ότι «δουλεύουν» τον κόσμο και δεν αντιλαμβάνεται τα παιχνίδια που στήνονται, όχι μόνο αυτό που αναφέρει παρακάτω ο διαμαρτυρόμενος πολίτης, αλλά και πολλά άλλα που νομίζουν ότι τα «πνίγει» η καθημερινότητα.

Το αστείο της όλης υπόθεσης είναι ότι δεν αντιλαμβάνονται ότι επειδή νομίζουν ότι «δουλεύουν» σύμπασα την τοπική κοινωνία, ότι αυτή δεν θα τους στείλει στον πάτο, αφού ήδη έχουν «βουλιάξει» και νομίζουν ότι… «κάνουν βουτιές στην πισίνα του καραβιού»!
Η τρελή θεωρία του κατά τη φαντασία του «αυτοκράτορα» και των αυλοκολάκων του είναι ότι όποιος ασκεί κριτική στο δήμαρχο -που δεν έχει πει ποτέ του ψέματα κατά δήλωσή του, ο γράφων τουλάχιστον ποτέ δεν τον έχει χαρακτηρίσει ψεύτη, αλλά δυστυχώς για τον ίδιο υπάρχουν καραμπινάτες περιπτώσεις, το loutraki-press είτε αναφέρει ότι ι Κώωτσης έχει διαζύγιο με την αλήθεια, είτε ι Κώωτσης λέει ψέματα- είναι εχθρός του δήμου και δεν θέλει το καλό του τόπου.
Ας δούμε λοιπόν τι επισημαίνει ένας αναγνώστης σε σημείωμά του, προς το loutraki-press:
«Να συνεχίσω τη γκρίνια για τη "Νεραϊδοχώρα";
Και φυσικά δεν αναφέρομαι στη δραστηριότητα αυτή καθεαυτή, καθώς τυγχάνει ευρείας επισκεψιμότητας από τα παιδιά της περιοχής (και μόνο, καθώς αν έχει γίνει προβολή εκτός των τειχών... δεν ήταν αποτελεσματική), αλλά στη θέση του δήμου μας.
Είναι εντυπωσιακή η προβολή που έχει δοθεί στη συγκεκριμένη επιχειρηματική δραστηριότητα. Οι επάλληλες εικόνες που προβάλλουν το δήμο, έχουν αντικατασταθεί από διαφημιστικά της εν λόγω δραστηριότητας. Έχει δε προστεθεί σε ένα από τα μενού επιλογής στα πολυμέσα η "Νεραϊδοχώρα" ως να ήταν δραστηριότητα του ιδίου του δήμου Λουτρακίου. Το πλέον εντυπωσιακό δε, είναι ότι υπήρξε ενημέρωση των ανακοινώσεων του δήμου για την αναβολή της συναυλίας που θα πραγματοποιείτο λόγω καιρού κι αυτό ημέρα αργίας (Σάββατο), όταν εκδηλώσεις του ιδίου του δήμου και των λοιπών φορέων του δήμου μας, δεν προαναγγέλλονται καν!..
Δεν υπάρχει άλλο σημαντικότερο θέμα να ανακοινωθεί;
Οι αλλαγές στη σύνθεση του δημοτικού συμβουλίου π.χ. δεν είναι κάτι που θα πρέπει να αφορά τους δημότες;
Τα έντονα καιρικά φαινόμενα που έχουν προαναγγελθεί και η ανακοίνωση της ΓΓΠΠ για λήψη μέτρων προστασίας είναι ευτελή προφανώς σε σχέση με τις πολιτιστικές εκδηλώσεις των συνεργαζομένων φορέων!»
 loutraki-press

Δεν υπάρχουν σχόλια: