Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Στην 5η Θέση της Α1 Εθνικής Κατηγορίας ο .... ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ.




  



To Σάββατο 19 Ιανουαρίου ξεκίνησε το πρωτάθλημα Χάντμπολ της Α1 Εθνικής Ελλάδας OΠΑΠ.


  Τα αποτελέσματα της 10ης Αγωνιστικής ήταν τα Ποσειδώνας – Άρης 27-23, ΧΑΝΘ- ΠΑΟΚ 23-28, Φίλιππος- Αερωπός Εδεσσας 29-25, Πανελλήνιος- Διομήδης 24-31, Φοίβος- Κιλκίς 19-26 και την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου Α.Ε.Κ – ΑΣΕ Δούκας 23-22.

Ο Ποσειδώνας Λουτρακίου ξεκίνησε με το δεξί τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις απέναντι στον Άρη Νίκαιας. Μια ομάδα που ήταν ο κακός του δαίμονας τα τελευταία χρόνια.
Ο αγώνας ήταν κρίσιμος και για τις δύο ομάδες. Ο Άρης ήθελε την νίκη για να ανέβει σε θέση που τον απομακρύνει από την ζώνη υποβιβασμού ενώ ο Ποσειδώνας για να διατηρηθεί ψηλά στην βαθμολογία της Α1 Εθνικής Κατηγορίας.
Το παιχνίδι ήταν εξαιρετικά δύσκολο για όλους.
Το παιχνίδι ξεκίνησε νευρικά και για τις δύο ομάδες. Ο ένας μήνας διακοπή λόγω εορτών και Εθνικής ομάδας, μας επηρέασε όλους. Σιγά σιγά και από γκόλ σε γκόλ οι ομάδες έβρισκαν τα πατήματά τους στο γήπεδο.
Δυνατές άμυνες υπήρχαν που έδιναν μια άλλη ομορφιά στο άθλημα μας. Εξάλλου ο δυναμισμός και η ταχύτητα στο χάντμπολ είναι το κυρίαρχο στοιχείο του.  Τα λάθη της μιας ομάδας έδιναν την ευκαιρία στην αντίπαλη ομάδα να παίρνει επιθέσεις.

Οι τερματοφύλακες βοηθούσαν και τις δύο άμυνες και το σκόρ ήταν στο ένα γκόλ διαφορά συνέχεια.
Το αμφίρροπο παιχνίδι συνεχίστηκε και στο 2ο ημίχρονο. Η διαφορά του ενός γκόλ από το 1ο ημίχρονο δεν έλεγε τίποτα για την ομάδα του Ποσειδώνα.
Οι παίκτες όμως στο 2ο ημίχρονο έπαιξαν πιο έξυπνα και με πιο γρήγορες αντεπιθέσεις έλεγχαν το παιχνίδι αλλά το λάθος πάντα καραδοκούσε.
Ο Ρουμελιώτης και ο Vujanovic  ήταν οι αιχμές της τρίαινας του Ποσειδώνα στα τελευταία λεπτά με αιφνιδιασμούς.
Ειδικά ο Vujanovic έβαλε ένα καταπληκτικό γκόλ που ξεσήκωσε την κερκίδα.
Παρά την άμυνα επάνω στον Πέρρο απο τον Άρη Νίκαιας ,κατάφερε να βάλει 8 γκόλ και να μειώσει τν διαφορά από τον πρώτο σκόρερ στα 7 γκόλ.
Στο τελευταίο πεντάλεπτο κρίθηκε το παιχνίδι και οι παίκτες μας πιο απελευθερωμένοι από το άγχος του παιχνιδιού επιχείρησαν επιτυχώς αέρα που συνοδεύτηκε με γκόλ και ξεσήκωσε τον κόσμο στις κερκίδες.
Αυτή τη φορά ο κόσμος που ήταν στο γήπεδο ήταν περισσότερο από ποτέ. Γύρω στους 250 φίλους του αθλητισμού είχαμε δίπλα μας και μας στήριξαν σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.
Ο αρχηγός μας Παπαδόπουλος Πέτρος στο τέλος του παιχνιδιού στάθηκε στο γεγονός ότι όταν χρειάστηκε η ομάδα την βοήθεια από την παρουσία του κόσμου σε αυτό το παιχνίδι την είχαν.
Πρέπει να έρθουν και άλλοι φίλοι από όλα τα άλλα αθλήματα να μας στηρίξουν. Τους χρειαζόμαστε και ειδικά στο επόμενο με τον ΠΑΟΚ είναι επιτακτική η παρουσία όλων των φιλάθλων στο γήπεδο. Πρέπει να διατηρήσουμε αυτή τη θέση που κάτω από προϋποθέσεις οδηγεί την ομάδα μας στην Ευρώπη. Για πρώτη φορά ομάδα στον Δήμο μας φτάνει σε κάτι τόσο υψηλό και κάτι τόσο συναρπαστικό. Ο δρόμος είναι μακρύς και δύσκολος και έχουμε ακόμη 12 παιχνίδια για να ξέρουμε. Η ομάδα μας έχει καλό υλικό, έχει εξαιρετική διοίκηση, εξαίσιους χορηγούς και το μόνο που μας λείπει είναι η υποστήριξη από τους φίλους μας από την πόλη μας και την ευρύτερη περιοχή.

Τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων άφησαν τον Ποσειδώνα μόνο του στην 5η θέση της βαθμολογίας και του δίνει και μια ισχυρή ανάσα για την δύσκολη συνέχεια που έχει.
Η διαιτησία άφησε το πολύ σκληρό παιχνίδι που τελικά μας ωφέλησε αφού ο εκνευρισμός ήρθε για τους φιλοξενούμενους και όχι για την δική μας ομάδα.

Την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου παίζουμε στο Κιλκίς εκτός έδρας, στις 2 Φεβρουαρίου με τον Δούκα εκτός έδρας και ανοίγει η αυλαία του 2ου Γύρου της Α1 Εθνικής Κατηγορίας και στις 9 εντός έδρας με τον ΠΑΟΚ ενώ στις 16 Φεβρουαρίου με την ΑΕΚ εκτός έδρας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Βουλευτή μας Κο Δήμα Χρήστο που μας τίμησε με την παρουσία του. Με την δική του συμμετοχή η ομάδα μας μοίρασε στους 7 τυχερούς φίλους της ομάδας μας, τα ζυμαρικά μιας ολόκληρης χρονιάς. Μια εξαιρετικής προσφοράς στους φιλάθλους της ομάδας μας από την Ελληνική εταιρία Ζυμαρικών Μέλισσα Κίκιζας ΑΒΕΕΤ που στηρίζει και αγκαλιάζει το τμήμα μας. Ελπίζουμε να έχουμε την χαρά και την τιμή να σας δούμε ξανά κοντά μας.
Ευχόμαστε στον Βουλευτή μας Καλή δύναμη στο δύσκολο έργο του.

ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ - ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ  27-23
Τα δεκάλεπτα: 4-3, 8-8, 13-12 (ημχ.), 19-16, 21-19, 27-23

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ (Χατζηκωνσταντίνου): Βλαχογεώργος, Σκρόμπιτς, Βαμβακάς 2, Πέρρος 8, Μουτσάι, Τούρκια 4, Μπάρμπας, Μπένα, Βουγιάνοβιτς 4, Βασιλειάδης 2, Παπαδόπουλος 1, Χατζηκωνσταντίνου Α., Ρουμελιώτης 4, Χριστοδούλου 2, Δημητρόπουλος, Παλαιολόγος

ΑΡΗΣ (Τάκης Μελετάκος): Ρηγάκης 4, Κουρής, Κλημανόγλου 5, Μπουλούμπασης, Γαλανάκης, Μελετάκος Γ., Γιουρούκης, Μαλανδρένιας, Χατσίκας 5, Μουρελάτος, Χρόνης, Γραμματικόπουλος 3, Καραστέργιος 2, Λεωνίδας 4, Μανουσέλης
Διαιτητές: Τσάκωνας- Μερτινιάν Πέναλτι: 2/3-1/2 Δίλεπτα: 4-5


1
ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ
19
2
Α.Ε.Κ.
18
3
Α.Σ.Ε ΔΟΥΚΑ
16
4
Π.Α.Ο.Κ
16
5
ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ
10
6
ΑΕΡΩΠΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ
9
7
Γ.Α.Σ ΚΙΛΚΙΣ
8
8
ΦΟΙΒΟΣ ΣΥΚΕΩΝ
8
9
Χ.Α.Ν.Θ
6
10
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ
4
11
ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ
4
12
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ Γ.Σ
2

Δεν υπάρχουν σχόλια: