Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

ΟΙ… ΜΑΘΗΤΙΚΕΣ ΓΚΑΦΕΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΜΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ





  

Μόνο ελαφρά την καρδία δεν μπορεί να αντιμετωπίζεται η παρούσα δημοτική αρχή του Κώστα Λογοθέτη, δεδομένου ότι δεν μπορεί κανείς να εντοπίσει που είναι η αρχή, η μέση και το τέλος. Δυστυχώς, το πριν από δυόμισι χρόνια προεκλογικό μπουλούκι, δεν κατάφερε να μεταβληθεί καν σε άτακτο στρατό, με συνέπεια να έχουν την αίσθηση ότι τα ΝΠΔΔ είναι το μαγαζάκι του πατέρα τους.
 
Σύμφωνα με νέες πληροφορίες του loutraki-press τα προβλήματα επί των οικονομικών δεν υπάρχουν και παραμένουν μόνον στη δευτεροβάθμια σχολική επιτροπή, αλλά υπάρχουν και στην πρωτοβάθμια σχολική επιτροπή.
Πιο συγκεκριμένα, δεν έχει κλείσει ο απολογισμός του οικονομικού έτους 2011 - είναι σε εκκρεμότητα, δεδομένου ότι πρώην γυμνασιάρχης που έχει αποχωρήσει από το τέλος Ιουνίου 2011, μέλος της εν λόγω επιτροπής, στη συγκεκριμένη συνεδρίαση του οργάνου, είχε απορρίψει τα κονδύλια που παρουσίασε η πρόεδρος Σταυρούλα Λέζου (οικογενειακή φίλη του δημάρχου), καταγράφοντας τις αντιρρήσεις του στα πρακτικά, τα οποία στη συνέχεια έσπευσε να φωτοτυπήσει.
Η Σταυρούλα Λέζου όταν παρουσιάσθηκε σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Λουτρακίου, είχε υποστηρίξει ότι ο ισολογισμός είχε υπερψηφισθεί ομόφωνα, κάτι που πληροφορήθηκε ο πρώην γυμνασιάρχης, με συνέπεια να προσφύγει με αναφορά στο υπουργείο Εσωτερικών και σήμερα να βρίσκεται σε εξέλιξη ΕΔΕ.
Επισημαίνεται ότι τον απολογισμό δεν έχει προσυπογράψει ούτε και  η διάδοχός του, σύζυγος τέως αντιδημάρχου, μη έχοντας εμπιστοσύνη και φοβούμενη μην προκύψουν προβλήματα και κατηγορηθεί για θέματα για τα οποία δεν έχει καμία απολύτως ευθύνη.
Η… απόδραση που επιδιώκει ο Κώστας Λογοθέτης
Λόγω του αδιεξόδου που έχει δημιουργηθεί για τη δημοτική αρχή, τόσο στην πρωτοβάθμια, όσο και στη δευτεροβάθμια σχολική επιτροπή, με την αδυναμία υποβολής των απολογισμών του 2011, που θα έπρεπε να έχουν υποβληθεί μέχρι τέλη Μαρτίου στην Αποκεντρωμένη Περιφέρεια Πελοποννήσου - Δυτικής Ελλάδας - Ιονίων Νήσων, ο Κώστας Λογοθέτης, σύμφωνα με τις πληροφορίες του loutraki-press, ετοιμάζει παραβατική κίνηση, εμπλέκοντας και τους επικεφαλής των συνδυασμών της αντιπολίτευσης.
Η λογική λέει, αν το παραπάνω ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, με το βαρύ κλίμα που έχει δημιουργηθεί στο συνδυασμό της πλειοψηφίας, κανείς δεν θα δεχθεί να βάλει το κεφάλι του στο ντορβά και να παραστήσει την Ιφιγένεια, προς χάριν της επικίνδυνης για τον τόπο δημοτικής αρχής.
Ειδικότερα, οι πληροφορίες θέλουν, ο Κώστας Λογοθέτης να καλεί σε σύσκεψη τους επικεφαλής των συνδυασμών μαζί με τους προέδρους των δύο επιτροπών και να τους ζητάει να κλείσουν τους απολογισμούς με πολιτική απόφαση, κατά παράβασιν κάθε έννοιας νομιμότητας. Σίγουρα, ο  Κώστας Λογοθέτης θα ισχυρισθεί προς τους επικεφαλής ότι τα πάντα είναι νόμιμα, αλλά τον σαμποτάρουν -μόνον στη φαντασία του είναι η πραγματικότητα- και δεν τον αφήνουν να αναδείξει το έργο του.
Τώρα, αν έχει την αίσθηση ότι κάποιος θα τον πιστέψει, αφορά ένα άλλο κεφάλαιο. Άραγε, ποιός να του χαρισθεί δηλαδή, όταν ο ίδιος απαξιώνει στο πλαίσιο λειτουργίας του δημοτικού συμβουλίου τους πολιτικούς του αντιπάλους, επιλέγοντας να μην τους απαντά και κατά συνέπεια να τους απαξιώνει;
  loutraki-press

Δεν υπάρχουν σχόλια: