Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΠΟΤΕ ΨΕΜΑΤΑ


ΚΑΝΕΙ ΒΟΛΤΕΣ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ
ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ!
Μέσα σε αυτοκίνητο VAN βρίσκεται και περιφέρεται εντός της πόλης, το αρχείο του Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου.
Περίπου τριακόσια κιλά έγγραφα που παρελήφθησαν από το δημαρχείο με προοπτική να μεταφερθούν στο Β΄ όροφο του κτιρίου του ΚΕΠ, απέναντι δηλαδή, δεν επιτρέπεται να ξεφορτωθούν, σύμφωνα με εντολή του δημάρχου Κώστα Λογοθέτη.
Σύμφωνα με πληροφορίες του loutraki-press, ο Κώστας Λογοθέτης, ο θεματοφύλακας υποτίθεται των θεσμών στο δήμο Λουτρακίου, γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων του την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου της περασμένης Τρίτης και δεν επιτρέπει τα έγγραφα να τα αποθέσουν στο χώρο που επελέγη.
Ο λόγος ένας και μοναδικός. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του loutraki-press ο Κώστας Λογοθέτης δεν επιτρέπει στον πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου Άρη Μαρίνη να εγκατασταθεί στο χώρο, αν δεν δεχθεί να προχωρήσει στην αντικατάσταση του λογιστή και να δεχθεί να τοποθετήσει λογιστή την πρώην έμπιστη συνεργάτιδα του συμβούλου του Γιώργου Γιαννιτσόπουλου. (Αύριο η αναλυτική ενημέρωση ποιος την προστατεύει και ποιος μετ’ επιτάσεως την προωθεί κι επιμένει να καταλάβει αυτή τη θέση).
Πρόκειται για μια πρωτοφανή κατάσταση που κινεί κάθε είδους υποψίες, με αφορμή το γεγονός ότι το Λιμενικό Ταμείο Λουτρακίου έχει να διαχειρίζεται πλέον εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ κι όλα δείχνουν ότι ο Κώστας Λογοθέτης ενδεχομένως επιδιώκει με τον έναν ή τον άλλον τρόπο τον έλεγχό τους.
Η υπόθεση φαίνεται ότι έχει πολύ ψαχνό και το loutraki-press θα επανέλθει με νεότερες πληροφορίες.
 loutraki-press

Δεν υπάρχουν σχόλια: