Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΙΑΣ ΩΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΔΕΔΕ



Τετ α τετ συνάντηση για περισσότερη από μία ώρα είχαν χθες ο δήμαρχος Λουτρακίου Κώστας Λογοθέτης με τον αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας Γιώργο Δέδε, στο γραφείο του δευτέρου.

 
Οι δύο άνδρες συζήτησαν τρέχοντα θέματα που απασχολούν το δήμο Λουτρακίου, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες του loutraki-press, ο δήμαρχος ούτε για μια στιγμή, ούτε για το θεαθήναι δεν άρθρωσε λέξη για τη μεγάλη εκκρεμότητα, το μεγάλο συγκοινωνιακό έργο υποδομής που έχει ανάγκη το Λουτράκι, ειδικότερα αυτή την περίοδο της οικονομικής κρίσης. Το γεγονός αυτό λέγεται ότι προκάλεσε την εντύπωση του περιφερειάρχη, γεγονός που σχολίασε μετά την αποχώρησή του σε συνεργάτες του. Επισημαίνεται ότι και ο αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Γιώργος Δέδες αντιλαμβάνεται τη σημασία έλευσης του προαστιακού σιδηροδρόμου στο Λουτράκι και την οικονομική ανάσα που θα δώσει, πλην των προσκυνημένων σε ιδιωτικά και οικονομικά συμφέροντα από την πολιτική σκηνή του Λουτρακίου.
Όπως προκύπτει από τη μέχρι σήμερα στάση του Κώστα Λογοθέτη η προοπτική έλευσης του προαστιακού σιδηροδρόμου στο Λουτράκι, αποτελεί άλλο ένα θέμα που εξαπάτησε την κοινή γνώμη, υφαρπάζοντάς της τη ψήφο, μετά το 20% που είχε δεσμευθεί δημόσια, ότι οι αμειβόμενοι θα  καταθέτουν στο φιλόπτωχο ταμείο της Παναγίας Γιάτρισσας και πάρα πολλοί είναι αυτοί που θυμούνται το θέατρο που έκανε με τον παπά Νίκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: