Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Λόης, Πέτρου και Βαρελάς κόντρα στην υποκριτική στάση της δημοτικής αρχής

    
Σ.Σ. Όσο και αν έχεις πιστέψει κάποιον συνδυασμό ή κάποιον άνθρωπο, δεν μπορείς να αντέξεις την υποκριτική και την φασιστική στάση των μελών της δημοτικής αρχής και του δημάρχου που τους ανέχεται, τους καλύπτει και υποθάλπει την διχόνοια και τις πρακτικές εμφυλίου. 


Σ.Σ. Πόσα ψέματα, πόσο θέατρο και πόσο υποκρισία μπορεί να αντέξει κάποιος; Τα άτομα που δεν έχουν προσωπική ατζέντα, αλλά  διακατέχονται από την δημοκρατική αντίληψη, αλλά και από την φιλοδοξία να προσφέρουν στο σύνολο, έχουν πιο αντικειμενική κρίση,και καλά κάνουν και κρατούν αποστάσεις από τις πρακτικές του δημάρχου και της δημοτικής αρχής.
Μετά τους προέδρους Γ. Κακαβά, Γ. Μπάκο.Χ. Ψυχογιό και Βλαστάρη-Δέδε, αλλά και πρώην μέλη του δημοτικού συνδυασμού και του συμβουλίου, όπως ο Α. Ψυχογιός, ο Δ. Κοντός, ο Μ. Δοσσαράς, ο  Χ.  Μαρίνης, ο Παρ. Παύλου και πολλούς άλλους, αρχίζουν και οι πιο κοντινοί στον δήμαρχο όπως ο Δ. Πέτρου, ο Θ. Βαρελάς και ο πρόεδρος του Προμηθέα Ν. Λόης, να καταλαβαίνουν την
πραγματικότητα και να κρατάνε αποστάσεις.
Έτσι μετά τις ιλαροτραγικές και άκρως αντιδημοκρατικές πρακτικές των μελών της δημοτικής αρχής και του δημάρχου που τους καλύπτει με τη στάση του, που οδήγησαν για μια ακόμα φορά ο δήμος να λάβει αρνητικής δημοσιότητας και χλευασμού σε όλο το πανελλήνιο, οι δημοτικοί σύμβουλοι Ν. Λόης, Δ. Πέτρου και Θ. Βαρελάς, διαχωρίζουν τη θέση τους.
Ο πρώτος έστειλε μάλιστα ανοιχτή επιστολή στον αρχηγό της αστυνομίας, καλύπτοντας τις πράξεις αντίδρασης του διοικητή Χ. Τετράδη, ενώ οι άλλοι δυο αποδοκίμασαν τις πρακτικές "αδικαιολόγητων συμπεριφορών και ανοίκειων χαρακτηρισμών που αμαύρωσαν το δημοκρατικό πνεύμα του δημοτικού συμβουλίου", διαχωρίζοντας έτσι σαφέστατα τη θέση τους.
Όπως τη διαχώρισαν ξεκάθαρα με την  -καθόλα σωστή- διαφοροποίηση τους στο θέμα της λειτουργίας καντίνας που -άκουσον άκουσον- ενέκρινε η δημοτική πλειοψηφία στη παραλία.
loutraki one

Δεν υπάρχουν σχόλια: