Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

ΑΣΦΥΚΤΙΚΟΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΜΑΡΙΝΗ!



Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΠΟΤΕ ΨΕΜΑΤΑ!


Ασφυκτικές και καθημερινά εντεινόμενες είναι σύμφωνα με τις πληροφορίες οι πιέσεις που ασκούνται στον πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου Άρη Μαρίνη, να υποκύψει στα θέλω και τις επιθυμίες του αυτοκράτορα.
Το σαμποτάζ σε βάρος του, σαν έμμεσος εκβιασμός, των ανθρώπων της δημοτικής δεν έχει προηγούμενο και ήδη έχει δημιουργηθεί ένας πυρήνας ανθρώπων με ανιδιοτελείς προθέσεις που τον ενθαρρύνουν να προχωρήσει και να λειτουργήσει με γνώμονα το συμφέρον του τόπου, κάτι άλλωστε που πράττει με τη μέχρι σήμερα στάση του.
Οι τελευταίες πληροφορίες του loutraki-press θέλουν από τους «αυλικούς» -τα γνωστά φασιστοειδή "κοκκινοπράσινα χμερ" του δευτέρου ορόφου της Ιάσωνος- του κατά φαντασία «αυτοκράτορα» να στέλνεται τελεσίγραφο στον Άρη Μαρίνη ότι αν δεν υποκύψει θα προχωρήσουν στη διαγραφή του από το συνδυασμό, προκειμένου να υποχρεωθεί σε παραίτηση, βάσει με τη νομοθεσία!
Στο τελεσίγραφο ξεκαθαρίζεται ότι από τούδε αι στο εξής θα παρουσιάζει την αλήθεια που επιθυμεί ο «αυτοκράτορας» κι όχι ποια είναι η πραγματικότητα κι αν δεν του αρέσει, επειδή η πλειοψηφία είναι ελεγχόμενη από τον «αυτοκράτορα» θα παίρνει τις αποφάσεις που επιθυμούν. Με άλλα λόγια θα επιδιώκουν πώς να προκαλέσουν και από αυτό το μέτωπο ανεπανόρθωτη ζημία στον τόπο.
Στην ουσία, αυτό που καίει το δεύτερο όροφο της Ιάσωνος είναι πώς θα βάλουν στο χέρι να διαχειρισθούν τις εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που έχει προικοδοτηθεί, αλλά κι έχει ωφεληθεί από τις προσωπικές ενέργειες του προέδρου του Άρη Μαρίνη το Λιμενικό Ταμείο Λουτρακίου.
Το συγκεκριμένο θέμα έχει «πολύ ψωμί» και την προσεχή εβδομάδα θα παρουσιασθούν και άλλες μεθοδεύσεις τους!
loutraki press

Δεν υπάρχουν σχόλια: