Τρίτη 9 Απριλίου 2013

ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ… ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ !


 
  
ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ… ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΥ ΣΤΟ
ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΓΙΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ

Ο πρώτος πολίτης του τόπου, ο δήμαρχος Κώστας Λογοθέτης είναι αυτός που απομονώνει τον τόπο του και λειτουργεί ως τροχοπέδη στην κάθε προοπτική ανάπτυξής του προς χάριν και μόνον φίλα προσκείμενών τους οικονομικών συμφερόντων.
Σύμφωνα με πληροφορίες του loutraki-press επαναλαμβάνεται το ίδιο αρρωστημένο έργο του 2007, που τα συγκεκριμένα οικονομικά συμφέροντα, λόγω των γνωριμιών και των πολιτικών τους φίλων είχαν καταφέρει να εκτροχιάσουν την έλευση του προαστιακού σιδηροδρόμου στην πόλη του Λουτρακίου. Έτσι, την ενάτη ώρα, ευνοώντας τα οικονομικά συμφέροντα των φίλων τους, αποπροσανατόλιζαν την κοινή γνώμη εμπαίζοντας και υποτιμώντας τη νοημοσύνη της, ισχυριζόμενοι ότι ο προαστιακός σιδηρόδρομος έρχεται στο Λουτράκι, έστω και αν η στάση του προαστιακού σιδηροδρόμου δημιουργηθεί στη θέση Α-Β Βασιλόπουλος, 6,5 χλμ. από την πόλη του Λουτρακίου.
Με γνώμονα τα προαναφερόμενα, σύμφωνα πάντοτε με τις πληροφορίες του loutraki-press αύριο το πρωί επισκέπτονται τον υπουργό Ανάπτυξης - Υποδομών - Δικτύων Κωστή Χατζηδάκη, αντιπροσωπεία από το δήμο Λουτρακίου με επικεφαλής το δήμαρχο Κώστα Λογοθέτη.
Πρόκειται για μια άκρως εγκληματική ενέργεια σε βάρος της οποιαδήποτε προοπτικής και ανάπτυξης του δήμου Λουτρακίου, που οι πολιτικοί του ταγοί όχι μόνον δεν φροντίζουν για το μέλλον του, αλλά υποσκάπτουν και το παρόν του, πλήττοντας ευθέως την επισκεψιμότητα και την επιχειρηματικότητα του τόπου.
Άλλη μία πρωτοβουλία προστιθέμενη στις τόσες άλλες, που ο πρώτος πολίτης, είναι αυτός που σαμποτάρει το μέλλον, την τύχη και την προοπτική δεκάδων επιχειρήσεων και χιλιάδων πολιτών. Δεν τυχαίο άλλωστε ότι ο δήμαρχος Λουτρακίου Κώστας Λογοθέτης με το ποσοστό του 24%, στις προεκλογικές του ομιλίες για να υφαρπάξει και να εξαπατήσει τους πολίτες του δήμου Λουτρακίου, ως προεκλογικό πυλώνα, όπως ο ίδιος τον χαρακτήριζε, προέβαλε ως στρατηγική δέσμευση την έλευση του προαστιακού σιδηροδρόμου μέσω αναβάθμισης της υφιστάμενης γραμμής μέχρι την οδό Αιγαίου στο εσωτερικό της πόλης του Λουτρακίου, έτσι ώστε οι επιβάτες να μην χρειάζονται μετεπιβίβαση σε άλλα μέσα μεταφοράς και να αποβιβάζονται στο εσωτερικό της πόλης μας.
Την έλευση του προαστιακού σιδηροδρόμου στην πόλη του Λουτρακίου επιδιώκουν η απόλυτη πλειοψηφία των επαγγελματικών οργανώσεων και η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών, που το επιθυμούν ως γρήγορο, ασφαλές και φθηνό μέσο μεταφοράς τους στην πρωτεύουσα. Κατ’ ουσίαν, πρόκειται για ένα καθολικό αίτημα της πόλης του Λουτρακίου, στο οποίο οι πολιτικοί της ταγοί κλείνουν αυτιά και μάτια, λειτουργούν σε βάρος των συμφερόντων της κοινής γνώμης, με γνώμονα να εξυπηρετηθούν τα εν λόγω οικονομικά συμφέροντα.
Δεν είναι τυχαίο ότι η πατρίδα μας, η Ελλάδα μας, κατάντησε εδώ που κατάντησε, γιατί οι πολιτικοί ταγοί εξυπηρετούν τα οικονομικά κι επιχειρηματικά συμφέροντα ημεδαπά κι αλλοδαπά κι όχι της κοινωνίας, με συνέπεια σήμερα να πλήττεται βάναυσα η χώρα κρεμασμένη στο χείλος της καταστροφής. Όσον αφορά το Λουτράκι, ο δήμαρχος της πόλης, προτρέχει όλων αυτών και το έχει ήδη ρίξει στο γκρεμό.
Να σκεφθεί η κάθε μία και ο κάθε ένας
Είναι απαραίτητο και αναγκαίο να ξεκαθαρισθεί ότι συνειδητά δεν τους ακολουθεί ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Γιώργος Γκιώνης, ο οποίος είναι υπέρμαχος με το συμφέρον της πόλης, που δεν είναι άλλο από την έλευση του προαστιακού σιδηροδρόμου στην πόλη του Λουτρακίου, την ώρα μάλιστα που πλήττεται από την αδράνεια βάναυσα η σπονδυλική της στήλη, η κεντρική λεωφόρος, όπου το ένα μετά το άλλο τα μαγαζιά κλείνουν.
Οι οπαδοί του αυτονόητου και υπέρμαχοι του συμφέροντος της πόλης του Λουτρακίου και των πολιτών της, θα πρέπει να κινηθούν προς την Ευρωπαϊκή Ένωση να μπλοκαρισθεί οποιαδήποτε τέτοια προοπτική κατασκευής σταθμού του προαστιακού σιδηροδρόμου στη θέση Βασιλόπουλος, που πλήττει βάναυσα το συμφέρον μιας πόλης ολόκληρης και των πολιτών της.
 loutraki-press

Δεν υπάρχουν σχόλια: