Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Βουλιάξαμε ρίξτε τις σωσίβιες λέμβους.






Από πού να ξεκινήσω και που να σταματήσω για να ενημερώσω όλους όσους δεν πολύ ασχολούνται με τα δημοτικά δρώμενα, για το τι γίνετε στον δήμο μας σήμερα.


Το καράβι έχει βουλιάξει στο πίσω μέρος και η σημερινή δημοτική αρχή κάθετε στην πλώρη, κατηγορεί τους προηγούμενους και φωνάζουν.... φτάνει πια.. Έλεος.. ως εδώ.
Λες και αυτοί δεν θα βουλιάξουν άν φωνάζουν.


Ίσως σε κάποιους δεν θα αρέσει αυτό που θα γράψω, αλλά ο μοναδικός που στέκεται στις δύσκολες αυτές περιστάσεις είναι ο Παύλος Παύλου,  ο μοναδικός που βλέπει τα γεγονότα όπως είναι και προσπαθεί να βοηθήσει τον δήμο μας, αλλά οι διοικούντες.. θέλουν όχι μόνο να τους πεις την λύση αλλά και να την εφαρμόσεις κιόλας.


Και για να μην αδικήσω κανένα, θα πρέπει να αναφέρω ότι και άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι κάνουν  σωστές τοποθετήσεις όπως η Εβίτα Κούτμου, αλλά επειδή οι άλλοι δεν ακούνε αρχίζει μάλλον να απογοητεύετε. Ακόμα και ο νέος σε εισαγωγικά Γ.Πετριτσης κάνει προτάσεις, αλλά είπαμε δεν ακούνε, απλώς κουνούν το κεφάλι τους καταφατικά για να σου δώσουν την αίσθηση ότι σε προσέχουν.


Η σημερινή δημοτική αρχή δεν ξέρει να διαχειριστεί κανένα σοβαρό πρόβλημα του δήμου μας.. ο δε δήμαρχος, λυπάμαι αλλά θα αναγκαστώ να το πω δεν κάνει ούτε για διαχειριστής πολυκατοικίας.


Από το πρωί ως το βράδυ δουλεύει, τρέχει, προσπαθεί, ρωτάει, μαθαίνει, ψάχνει για λύσεις, αλλά στο τέλος δεν παίρνει καμία απόφαση, δεν δίνει κατευθύνσεις, δεν συντονίζει την ομάδα του. Από την άλλη, δεν ξέρει να διαχειριστεί τους δικούς του ανθρώπους, με αποτέλεσμα να του έχουν φύγει αρκετοί και αρκετοί άλλοι που είναι ακόμα διπλά του να είναι δυσαρεστημένοι.


Αν σε όλα αυτά προσθέσουμε την οικονομική κρίση, όχι της Ελλάδας, αλλά του δήμου μας που υφίσταται. περισσότερο λόγω πτώσης του τζίρου στο Καζίνο που μειώθηκαν τα χρήματα που παίρναμε κάθε χρόνο, τότε ο δήμος μας δεν έχει κανένα μέλλον με την σημερινή διοίκηση.


Τα προβλήματα του τόπου έχουν γίνει τόσα πολλά που δεν μπορούν να λυθούν από ένα και μόνο δήμαρχο, πρέπει μια ομάδα ανθρώπων  που γνωρίζουν τα θέματα, που έχουν όρεξη για δουλειά, οργανωμένα με την σειρά ένα ένα να προσπαθήσουν για τη λύσεις τους.
Σήμερα δυστυχώς όχι μόνο δεν λύνεται κανένα πρόβλημα αλλά γίνονται και λάθη  που μελλοντικά θα τα πληρώσουμε όλοι μας.


Συνεχίζετε....
Ένας δημότης.
ΝΙΟ


Δεν υπάρχουν σχόλια: