Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΤΩΝ 30ΩΝ ΘΩΔΕΙΩΝ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


 Η ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΤΩΝ 30ΩΝ ΘΩΔΕΙΩΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΔΟΚΙΑ



Ο Δήμος Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων, σε συνεργασία με τον Α. Ο. Ποσειδών Λουτρακίου και τον Σύνδεσμο Ελληνικών Γυμναστικών Αθλητικών Σωματείων (Σ.Ε.Γ.Α.Σ.), αναβίωσε με μεγάλη επιτυχία τους αγώνες στίβου, «30Α Θώδεια», το Σάββατο 8 Ιουνίου 2013, στο Θώδειο Δημοτικό Στάδιο Λουτρακίου. Σε αυτόν τον -ιστορικής σημασίας- αθλητικό θεσμό , η συμμετοχή των αθλητών ήταν πανελλήνιας εμβέλειας (π.χ. Βόλος, Θεσσαλονίκη, Αμαλιάδα, Μύκονος, Ρόδος, Κρήτη κλπ), ξεπερνώντας τους 750 συμμετέχοντες. Στους αγώνες πήραν μέρος αθλητές όλων των κατηγοριών, από υψηλού επιπέδου αθλητικές ομάδες (όπως ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, η ΆΕΚ, ο Πανιώνιος κλπ), οι οποίες σημείωσαν αρκετά καλές επιδόσεις.
Τον Δήμο Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων εκπροσώπησαν, ο Δήμαρχος κ. Κώστας Λογοθέτης, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Γιάννης Κακούρος, Θανάσης Μουζάκης και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Νίκος Λόης, Γιώργος Γκιώνης, Μαρία Πρωτοπαππά, Γιώργος Πετρίτσης και Μπάμπης Δοσσαράς.
Τον Α. Ο. Ποσειδών Λουτρακίου, εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος κ. Μπάμπης Γεωργίου και τα μέλη του Δ.Σ., κ.κ. Κώστας Παλαιολόγος, Δημήτρης Σακελλάρης, Τάσος Κουκουλάκης, Στέφανος Στογιαννόπουλος, Μπάμπης Σπυράκης, Φωτεινή Γκάρα-Αποστολοπούλου, Λάζαρος Τυφτικίδης, Κώστας Μπεκιάρης και το ιστορικό στέλεχος κ. Γιάννης Λαζαρίδης.
Τον Σ.Ε.Γ.Α.Σ. εκπροσώπησαν οι Τεχνικοί Σύμβουλοι κ.κ. Αποστόλης Αποστολόπουλος, Σπύρος Τριανταφυλλόπουλος και τα μέλη του Δ.Σ., κ.κ. Σπύρος Καλοζούμης, Θοδωρής Βόσσος και Γιάννης Μπόλας.
Τον Δήμο Κορινθίων εκπροσώπησε ο Δήμαρχος κ. Αλέκος Πνευματικός.
Αξιοσημείωτη είναι η προσφορά όλων των εθελοντών, οι οποίοι συντέλεσαν στην άψογη διεξαγωγή των 30ων Θωδείων. Ιδιαίτερες ευχαριστίες αξίζουν στο προσωπικό του Τμήματος Καθαριότητας, του Κέντρου Υγείας (με την παροχή ασθενοφόρου και ιατρού), του Προμηθέα, της Τουριστικής Λουτρακίου Α.Ε. ΟΤΑ και του Δημαρχείου αλλά και στους καθηγητές Φυσικής Αγωγής των σχολικών μονάδων του Δήμου Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων, στα μέλη και τους αθλητές του Α. Ο. Ποσειδών Λουτρακίου, στον Ερυθρό Σταυρό αλλά και στον Οργανισμό Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λουτρακίου, στον Δήμο Κορινθίων, στη Σχολή Μηχανικού και στο Κέντρο Άθλησης και Αναψυχής Λουτρακίου «Sport Camp», για την παροχή εξοπλισμού.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες αξίζουν στην Έφορο του Τμήματος Στίβου, του Α.Ο. Ποσειδών Λουτρακίου, κα. Βούλα Παχατουρίδου, στην οποία ανήκει η πρωτοβουλία της προσπάθειας αναβίωσης των Θωδείων, ύστερα από τόσα χρόνια.
Τέλος, ο Δήμος Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων, θέλει να συγχαρεί τους αθλητές του Α. Ο. Ποσειδών Λουτρακίου, για τη συμμετοχή τους αλλά και για τις υψηλές επιδόσεις που πέτυχαν στα 30α Θώδεια.
Μετά την τεράστια επιτυχία της αναβίωσης των 30ων Θωδείων, επιθυμία και στόχος όλων είναι, η επόμενη διοργάνωση να διεξαχθεί σε 2 ημέρες, έτσι ώστε αυτό το τόσο σημαντικό αθλητικό γεγονός, να αποτελέσει ακρογωνιαίο λίθο του αθλητικού τουρισμού του Δήμου Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων






http://www.youtube.com/watch?v=xWGMVwDufCM&feature=player_detailpage








Δεν υπάρχουν σχόλια: