Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ!

 
 
 
ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ
Όπως όλα δείχνουν μέχρι σήμερα, μόνο μέλημα του δημάρχου Λουτρακίου και των κολλητών του συμβούλων ήταν πώς θα έχουν υπό πλήρη κι απόλυτο έλεγχο τα € 580.000 της Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου.
Από τον περασμένο Φεβρουάριο προσωπικά ο Κώστας Λογοθέτης δημιούργησε προβλήματα στο νόμιμα εκλεγμένο τέως πρόεδρο του ΝΠΔΔ Άρη Μαρίνη, με πρόσχημα τον προϋπολογισμό. Εκ του αποτελέσματος γελοιοποιήθηκε μαζί με τα «βαλσαμωμένα πουλιά» του μεταλλαγμένου συνδυασμού του "Με τους Συγγενείς, με τους Φίλους, με τα Συμφέροντα Μπροστά και οι Πολίτες Πίσω", που λένε σε όλα «ναι», χωρίς να αντιλαμβάνονται τι πρέπει να πουν, αλλά και ποιες είναι οι ευθύνες τους, ενίοτε και ποινικές από τα ασυνάρτητα «ναι».
Όμως αυτό που έμεινε σε εκκρεμότητα δεν ήταν μόνον ο προϋπολογισμός, αλλά και η αδειοδότηση των παράκτιων επιχειρήσεων από την Αιγαίου μέχρι το παραλιακό πάρκο Λουτρακίου, οι οποίες σήμερα καταλαμβάνουν το χώρο παράνομα.
Έτσι χθες, παρά το γεγονός ότι ο λιμενάρχης Κορίνθου ή ο αναπληρωτής του συμμετέχουν στο Δ.Σ. του Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου, μη ανεχόμενοι τα «καραγκιοζιλίκια» της δημοτικής αρχής, για να μη βρεθούν εκτεθειμένοι έναντι των εποπτευόντων τους αρχών, διενήργησαν τους καθιερωμένους ελέγχους σ’ όλες ανεξαιρέτως τις επιχειρήσεις. Όπως πληροφορείται το loutraki-press οι άνδρες του Λιμεναρχείου Κορίνθου διαπίστωσαν τις παραβάσεις για την κατάληψη του καταστρώματος κι επέβαλαν πρόστιμα από € 5.000 και άνω.
Το γεγονός αυτό λέγεται ότι έχει εξοργίσει τους επιχειρηματίες, που αν τελικά επιβληθούν τα πρόστιμα και κληθούν να πληρώσουν, την ώρα που η επιβίωσή τους είναι επί ξηρού ακμής, θα στραφούν με προσωπικές αγωγές και μηνύσεις κατά του δημάρχου Λουτρακίου Κώστα Λογοθέτη προσωπικά, θεωρώντας τον ως τον υπεύθυνο για τη μη σύννομη λειτουργία τους.
 loutraki-press

Δεν υπάρχουν σχόλια: