Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΥΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ


Νικητής η σπέκουλα με όφελος το χρόνο ένεκα της αναβολής για το δέον γενέσθαι του Loutraki Thermal Spa (LTS), ήταν η χθεσινή γενική συνέλευση - σούπα της Λουτράκι Α.Ε.

 
Νέα παράταση εζητήθη κι απόλαβε υπό προϋποθέσεις της έγκρισης της Αλέξανδρος Τεχνική Α.Ε. για τις 15/7/2013 ότε θα συνεδριάσει εκ νέου το Δ.Σ. της Λουτράκι Α.Ε. για να εγκρίνει τη φόρμουλα που θα επιλεχθεί προκειμένου να εκχωρηθεί το LTS στην πιστώτρια εταιρεία.
Αξιοσημείωτο είναι, το γεγονός ότι ενώ είχαν συνεδριάσει οι επικεφαλής των συνδυασμών και είχαν λάβει απόφαση η οποία είχε εγκριθεί από το Δ.Σ. της δημοτικής εταιρείας, χθες η συγκεκριμένη απόφαση δεν συζητήθηκε καν στο πλαίσιο της γενικής συνέλευσης προκειμένου είτε να υπερψηφισθεί, είτε να καταψηφισθεί κι όλα ξεκινούν από την αρχή. Τώρα, ωστόσο, σύμφωνα και με τις δεσμεύσεις των δύο δικηγόρων Γιώργου Λιάππη και Χρήστου Τζοάνου θα υπάρξει ολοκληρωμένη και τεκμηριωμένη νομικά εισήγηση για τη λύση που είναι η πιο συμφέρουσα για το δήμο Λουτρακίου, ενώ μέχρι το μέσον της προσεχούς εβδομάδος θα υποβληθούν από την πλευρά των νομικών της Λουτράκι Α.Ε. οι πρώτες παρατηρήσεις στο συμφωνητικό που έχει υποβάλλει η Αλέξανδρος Τεχνική Α.Ε.
Η όλη διαδικασία κι όπως εξελίχθηκε… για τους υποψιασμένους έχει προκαλέσει έντονα ερωτήματα που βλέπουν πολύ θολό τον ορίζοντα με βαριά σύννεφα σαν κάτι να κρύβει πίσω του, το οποίο δεν είναι της ώρας να αποκαλυφθεί. Το γεγονός αυτό τους καθιστά άκρως επιφυλακτικούς και αναμένουν συγκρατημένοι τί μπορεί να είναι αυτό που θα σκάσει και θα προκαλέσει ανυπέρβλητη καταστροφή στον τόπο.
Στους ίδιους παρατηρητές εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι ο ισολογισμός της Λουτράκι Α.Ε. δεν εξετάσθηκε ενδελεχώς, με την αντιπολίτευση να επιλέγει την αποχή πλην Γιώργου Πετρίτση, ενώ εγκρίθηκε με τη ψήφο των «βαλσαμωμένων πουλιών» της δημοτικής αρχής.
Είναι αδιανόητο με την ευκολία που βάζουν την υπογραφή τους, όντας κορυφαίο όργανο, χωρίς να λαμβάνουν υπόψη τους και το κυριότερο, χωρίς να έχουν γνώση, αν όλα έχουν απολύτως εντάξει και δεν κινδυνεύουν αύριο να βρεθούν μπλεγμένοι… γιατί κυρίαρχο δεν είναι αν έχουν τηρηθεί τα λογιστικά πρότυπα, αλλά τι είδους έγγραφές έχουν γίνει;
Προβλέψιμοι κι αναμενόμενη η σιωπή τους…
Απορίας άξιο είναι ότι τέτοια ημέρα κάθε χρόνο ο ορκωτός ή οι ορκωτοί λογιστές ενημέρωναν το σώμα για τις παρατηρήσεις που έχουν, καθώς επίσης και για τα στοιχεία του ισολογισμού της Club Hotel Casino Loutraki, κάτι που δεν έγινε, όλως περιέργως, φέτος.
Επ’ αυτού δεν εκδηλώθηκε καμία απολύτως αντίδραση, ενώ παράλληλα, παραπέμποντας περισσότερο σε ένοχη σιωπή, κανείς από τα μέλη της γενικής συνέλευσης δεν μπήκε στον κόπο να αναφερθεί στο υπηρεσιακό σημείωμα του ΠΕΚ Πατρών και τι σημαίνει πλέον αυτό και πόσο ενισχύει έτι περαιτέρω τις απαιτήσεις για τη Γνωμοδότηση Τσοβόλα.
Δυστυχώς, τα μέλη της γενικής συνέλευσης της Λουτράκι Α.Ε. επιβεβαίωσαν το loutraki-press ότι θα υπολείπονται των απαιτήσεων και δεν θα διαθέτουν το σθένος να μπουν στην ουσία τόσο σοβαρών θεμάτων για να αποφασίσουν να διεκδικήσουν όσα ανήκουν και δικαιούται η εταιρεία..
Το Loutraki Thermal Spa καταρρέει
Μπορεί ο Κώστας Λογοθέτης και οι συν αυτώ να κέρδισαν χρόνο, ωστόσο, εξελίσσεται ένα έγκλημα γι’ αυτό καθ’ εαυτό το LTS. Η δραματική υπολειτουργία του σε συνδυασμό με την παύση πολλών εκ των υπηρεσιών του, το απαξιώνουν καθημερινά στη συνείδηση της πελατείας του, αν και είναι ένα από τα πλέον σύγχρονα και ίσως τα καλύτερα spa στην νότια Ευρώπη, με το πλεονέκτημα να διαθέτει ιαματικό νερό, που λίγα spa το έχουν…
Κανείς δεν μπορεί να προσμετρήσει και να υπολογίσει το κόστος αποκατάστασης προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί από την αδράνεια της επένδυσης.
loutraki press

Δεν υπάρχουν σχόλια: