Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Έκτακτο. Η δημοτική αρχή Κ. Λογοθέτη χωρίς πλειοψηφία μετά την παραίτηση του Α. Ψυχογιού

 
 
 
 
Άλλος ένας απηυδησμένος προστέθηκε στην μακρυά λίστα των δημοτικών και τοπικών συμβούλων, αλλά και των πρώην μελών και φίλων του συνδυασμού "με τους πολίτες μπροστά" του Κ. Λογοθέτη.
Σήμερα κατά τη διάρκεια της εν εξελίξει συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου με θέμα την παραχώρηση (απόρροια της ανικανότητας για εύρεση λύση) της λειτουργίας του SPA στον δανειστή της εργολάβο, ο δημοτικός σύμβουλος Αργύρης Ψυχογιός, δήλωσε την ανεξαρτοποίηση του από την δημοτική ομάδα της συμπολίτευσης.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην έχει πια πλειοψηφία ο δημοτικός συνδυασμός (bravo Kostas....excellent) στο σώμα του δημοτικού συμβουλίου, αφού μετά την ανεξαρτοποίηση του Γ. Κακαβά και του Μ. Δοσσαρά, προστίθεται και αυτή του Α. Ψυχογιού. Και τώρα; Αρχίζει το πανηγύρι με
τους γνωστούς ενδεχόμενους εκβιασμούς από αυτούς που δεν καταπίνουν αμάσητα αυτά που θέλει κάθε φορά ο δήμαρχος, ενώ θα αρχίσουν και οι λυκοφιλίες με τις "φίλιες δυνάμεις" και τις κοινές πολιτικές με εκπροσώπους της αντιπολίτευσης (ξεκινώντας από την επιλογή προέδρου για το Λιμενικό Ταμείο).
Ο  Α. Ψυχογιός ακολουθεί τον δρόμο του αδελφού του Χρήστου, καθώς και πολλών άλλων πρώην στελεχών που δεν άντεξαν την ανυπαρξία, το μηδενικό έργο και τον παραλογισμό των 2.5 ετών, όπως των Γ. Κακαβά, Γ. Μπάκου, Μ. Δοσσαρά, Δ. Κοντού, Α. Μαρίνη, Χ. Μαρίνη και πλείστων άλλων.

...έπεται συνέχεια.

Υ.Γ. Δήμαρχε, έχεις πάνω από ένα χρόνο να κάνεις συγκέντρωση του συνδυασμού, όπως είχε υποσχεθεί (άλλο ένα ψέμα) να γίνεται κάθε μήνα. Μήπως να συγκαλέσει νέα συνάντηση για να....φτιάξετε το καταστατικό; Ούτως ή άλλως χωράτε και στο γραφείο σου....
loutraki one

Δεν υπάρχουν σχόλια: