Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΤΩΡΑ: ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ SFEDONA.GR ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ



Η ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΦΑΡΜΑΚΗ
Συνέβη πριν λίγη ώρα και είναι πραγματικά απίστευτο και πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα. Μόνο σε χώρες με ολοκληρωτικά καθεστώτα και σε τριτοκοσμικές χώρες μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο. Συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος και διευθυντής της sfedona.gr Λάκης Γιαννιδάκης βρισκόταν στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Κορίνθου και κάλυπτε δημοσιογραφικά την σημαντική πολιτική εκδήλωση της Νομαρχιακής επιτροπής ΠΑΣΟΚ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ με κεντρικό ομιλητή τον γενικό γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη.
Η πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στην Κορινθία Κατερίνα Φαρμάκη είχε υποβάλλει μήνυση για ένα πολιτικό άρθρο του συνεργάτη μας Φώτη Νικολακόπουλου.
Το γεγονός αυτό δεν ήταν σε γνώση του Λάκη Γιαννιδάκη . Την ώρα λοιπόν που ο διευθυντής της sfedona.gr κάλυπτε την ομιλία του Ν.Ανδρουλάκη , η πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ειδοποίησε την αστυνομία απαιτώντας την άμεση σύλληψή του με τη διαδικασία του αυτόφωρου.
Πράγμα που έγινε.
Περιπολικό της αστυνομίας με επικεφαλή τον αστυνομικό υπηρεσίας του Α.Τ. Κορίνθου έφτασε στο χώρο της πολιτικής εκδήλωσης του ΠΑΣΟΚ και ζήτησε από τον Λάκη Γιαννιδάκη να τον ακολουθήσουν στην αστυνομία.
Αυτή τη στιγμή ο Λάκης Γιαννιδάκης βρίσκετε υπό κράτηση στο ΑΤ Κορίνθου .
Ενώ το θέμα έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις , πολλά κορυφαία θεσμικά πρόσωπα της πόλης τον έχουν επισκεφθεί εκφράζοντας την συμπαράστασή τους και ζητώντας την άμεση απελευθέρωσή του.
sfedona.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: