Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

ΕΚΤΑΚΤΟ :ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ -ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ





ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
   Των εργαζομένων στην Τουριστική Λουτρακίου Α.Ε. Ο.Τ.Α.

(Υδροθεραπευτήριο Λουτρακίου)



Αγαπητοί μας συνδημότες,
Το πολυτιμότερο δημοτικό αγαθό, το ιαματικό μας νερό, που ανήκει σ΄όλους τους πολίτες του Δήμου μας και έχει συνυφαστεί με την ιστορία και την ύπαρξη της ιστορικής λουτρόπολης, κινδυνεύει άμεσα να απολεσθεί.
Οι επικείμενες πιθανές, επιθετικές ενέργειες κατά του Υδροθεραπευτηρίου από πλευράς του πιστωτών του, θέτουν σε άμεσο και ορατό κίνδυνο να χαθεί το πολυτιμότερο περιουσιακό στοιχείο του δήμου που ανήκει στους δημότες και αποτελεί την κληρονομιά που θα αφήσουμε στα παιδιά μας.
Σύσσωμοι οι εργαζόμενοι του Υδροθεραπευτηρίου, από την πλευρά τους, και η διοίκηση της εταιρείας, καταβάλλουν όλο αυτό το διάστημα, από την θέση που τους αναλογεί, τις καλύτερες των προσπάθειών τους, προκειμένου το Υδροθεραπευτήριο να παραμείνει στους δημότες, και ανοικτό για τους επισκέπτες του, ημεδαπούς και αλλοδαπούς, προσφέροντας τις ανεκτίμητες ευεργετικές ιδιότητες του Ιαματικού Νερού Λουτρακίου, στην υγεία και στην αποκατάσταση των συνανθρώπων μας.
Σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο και οι εργαζόμενοι, προωθούν λύσεις εξορθολογισμού των χρεών και της λειτουργίας της εταιρείας σ’ ένα δυσμενέστατο οικονομικό περιβάλλον.
Παρόλα αυτά ασκούνται όλο αυτό το διάστημα ασφυκτικές πιέσεις που τορπιλίζουν τις ενέργειες αυτές με σκοπό να τις ακυρώσουν.
Αυτές τις κρίσιμες ώρες για το Υδροθεραπευτήριο Ιαματικού Νερού Λουτρακίου, καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να σκεφτούν και να αναλογισθούν τι θα σημάνει το κλείσιμό του για τον τόπο.


Αγαπητοί συνδημότες μας,
Σας καλούμε να σταθείτε σθεναρά αρωγοί στις προσπάθειές των εργαζομένων, της Δημοτικής Αρχής και της Διοίκησης, συναισθανόμενοι την ανυπολόγιστη ζημιά που θα επιφέρει στο τόπο μας το κλείσιμο του Υδροθεραπευτηρίου, τόσο στην ιστορία όσο και στην περαιτέρω τουριστική του ανάπτυξη, άμεσα αλλά και στο μέλλον.
Αυτή την κρίσιμη ώρα για το τόπο μας, οφείλουμε όλοι να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να γίνουμε ένα, παρακάμπτοντας τις όποιες πολιτικές αντεγκλήσεις και αναλογιζόμενοι το κοινό μας συμφέρον, να μην επιτρέψουμε το σημαντικότερο αγαθό του τόπου μας, το ιαματικό μας νερό να χαθεί, γιατί έτσι θα χαθεί ταυτόχρονα η ιστορία και η ταυτότητά μας.

Οι εργαζόμενοι της «Τουριστική Λουτρακίου Α.Ε. Ο.Τ.Α

Δεν υπάρχουν σχόλια: