Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

ΛΟΥΤΡΑΚΙ : ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ, ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΠΙΣΩ





Η Δημοτική Ανανε­ωτική Παρέμβαση Πο­λιτών δεν συμμετέχει σε παιχνίδια πολιτικού παρασκηνίου και συναλ­λαγής, όπως αυτά που έγιναν για το Λιμενικό Ταμείο Λουτρακίου. Αποτελεί συνειδητή μας επιλογή, που την αποδείξαμε για άλλη μία φορά, να απέχουμε από τα παιχνίδια των διαφόρων παραγόντων που γίνονται πίσω από τις κουΐντες του Δημοτικού Συμβουλίου. Οι θέσεις εξουσίας που προέρχονται από το παρασκήνιο και δεν έχουν την λαϊκή αποδοχή, διαφθείρουν. Και δεν μας αφορούν. Όπως δεν αφορούν τους συμπολίτες μας.


Έγκαιρα είχαμε αποκαλύψει τον πολι­τικό συνεταιρισμό Λογοθέτη - Παύλου.
Έγκαιρα είχαμε επισημάνει τον πολι­τικό καιροσκοπισμό της «συγκυβέρνησης» Λογοθέτη -Παύλου.
Έγκαιρα είχαμε προειδοποιήσει για τα αποτελέσματα που θα είχε αυτή η παρασκηνιακή σύμπραξη, ειδικά σε μία δύσκολη οικονομική περίοδο για την χώρα μας. Δυστυχώς επιβεβαιωθήκαμε.
Όσα έγιναν με το Λιμενικό Ταμείο είναι ένα από τα πρώτα επεισόδια του έργου που παίζεται στις πλάτες των συμπολιτών μας: παρασκήνιο, αδιαφά­νεια, προσωπικές συμφωνίες, μοίρασμα θέσεων εξουσίας. Οι δύο «συνεταίροι»
του Δήμου έχουν δεσμευθεί να προ­χωρήσουν μαζί. Με όποιο τρόπο. Με όποιο κόστος.
Παραμένουμε σταθεροί στην άποψη μας ότι ο Δήμος χρειάζεται σχέδιο, οργάνωση, ανιδιοτέλεια και εργατικό­τητα. Πάνω σ' αυτό το σχέδιο - που η Δημοτική Αρχή Λογοθέτη δεν διέθετε, δεν διαθέτει και δεν θα αποκτήσει ποτέ - πρέπει να συνεργαστούν οι πολίτες πάνω από Δημοτικές Παρατάξεις και πέρα από κόμματα. Γι' αυτό το σχέδιο η Δημοτική Ανανεωτική Παρέμβαση Πολιτών συνεργάζεται και θα συνερ­γαστεί με όλους τους συμπολίτες και όλες τις υγιείς κοινωνικές δυνάμεις του τόπου μας.
PERAHORA.GR
  BHMA ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: