Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

ΛΟΥΤΡΑΚΙ : ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΤΟΙΜΑΖΑΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΔΕΞΑΜΕΝΗΣ;





    
Στις 11 Ιουλίου ο συνδημότης μας Κορνήλιος Γράψας κάνοντας τη βόλ­τα του στο πάρκο δεξαμενής του έπεσε στην προσοχή ένα δοχείο 20 λίτρων κάτω από ένα πεύκο.


Το εικοσάλιτρο (20) αυτό δοχείο περιείχε πετρέλαιο και κάτι άλλο που έμοιαζε με ρετσίνι. Αμέσως τηλεφώνησε στο δήμο για να ειδο­ποιήσουν τους αρμόδιους και την πυροσβεστική, επειδή όμως αργού­σαν πήρε το δοχείο και το άδειασε στο χαντάκι της φωτογραφίας. Ταυ­τοχρόνως έφτασε στο σημείο ο πύραρχος Περαχώρας κ. Γεροβασίλης Βασίλης όπου έκανε έρευνα στην περιοχή για τυχόν άλλους εμπρηστι­κούς μηχανισμούς, παίρνοντας μαζί του το αποδεικτικό στοιχείο.
Κάποιοι λοιπόν έχουν βάλει στόχο να κάψουν τον μοναδικό πνεύμονα στην πόλη. Βέβαια εδώ θα πρέπει να τονίσουμε ότι το Πάρκο Δεξαμενής, είναι τελείως εγκαταλελειμμένο από την τελευταία τετραετία Παύλου. Το πούσι έχει γεμίσει το πάρκο, φαίνε­ται άλλωστε και στις φωτογραφίες, καθώς επίσης είναι τελείως απρο­στάτευτο αφού ούτε περίφραξη έχει ούτε φωτισμό, μα ούτε τη στοιχειώ­δη φύλαξη. Κύριοι, γρηγορείτε.
 perahora.gr
ΒΗΜΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: