Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

Κώστα Λογοθέτη, πώς έχετε απαίτηση μ’ αυτά που κάνετε να σας εκτιμάει ο κόσμος;

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΠΟΤΕ ΨΕΜΑΤΑ!
ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΙΣΤΙΚΟ ΞΕΡΟΚΟΜΜΑΤΟ ΤΩΝ € 200!
Δήμαρχε Κώστα Λογοθέτη οι πληροφορίες του loutraki-press θέλουν ότι την εισήγηση για την απάνθρωπη και τυχοδιωκτική συμπεριφορά σε βάρος των εργαζομένων του Loutraki Thermal Spa την έχει κάνει ο νέος μισθοδοτούμενος νομικός σύμβουλος από την Λουτράκι Α.Ε. (θολό το τοπίο εδώ, αλλά τα πάντα θα βγουν και θα δουν το φως της δημοσιότητας) διάδοχη κατάσταση του «συγγενούς» κουμπάρους σας Δημήτρη Κονομόδη, Γιώργος Λιάππης.
Έχω υπόψη μου, οι άνδρες που τιμούν τα παντελόνια τους, απέναντι στον άλλον φέρονται αντρίκια και με σταράτες κουβέντες και δεν κρύβονται κάτω από τα φουστάνια. Αν δεν σας κάνουν οι εργαζόμενοι, το έντιμο, το κρείττον είναι είτε να τους καλέσει ο διευθυντής και να τους παραπέμψει στο λογιστήριο, όπου να παραλάβουν την απόλυσή τους, είτε η απόλυση με δικαστικό επιμελητή να αποσταλεί σπίτι τους.
Επειδή είμαι εργαζόμενος, μισθοδοτούμενος κι όχι λαμόγιο σαν τα πολλά που κυκλοφορούν στην πιάτσα, η τακτική να δίνουμε € 200 το μήνα και σ’ όποιον αρέσει, παραπέμπει σε γυναικουλίστικες δουλειές.
Κώστα Λογοθέτη, πώς έχετε απαίτηση μ’ αυτά που κάνετε να σας εκτιμάει ο κόσμος;
loutraki press

Δεν υπάρχουν σχόλια: