Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Οι θεατρινισμοί του Δημάρχου

DHMOTIKH-ARXH

Στους Αγίους Θεοδώρους βρέθηκε σήμερα ο Δήμαρχος κ. Κ. Λογοθέτης, με πρόσχημα την ενημέρωση των απελπισμένων κατοίκων για την κατάσταση με το νερό.


Οι θεατρινισμοί του Δημάρχου
Ο Δήμαρχος μετά τις τελευταίες δημόσιες δηλώσεις του προέδρου της τοπικής ενότητας της πόλης κ. Σ. Λημνιώτη περί ενδεχόμενης παραιτήσεως του λόγω εγκαταλείψεως από την δημοτική αρχή, εμφανίστηκε στη σκηνή (αμαξοστάσιο) και με το γνωστό υποκριτικό του ταλέντο έπλεξε το εγκώμιο του κ. Λημνιώτη και μοίρασε απλόχερα υποσχέσεις στους εξαγριωμένους πολίτες, κραδαίνοντας μάλιστα ένα «πειραγμένο» ρολόι νερού αντί κρανίου, ως νέος σαιξπηρικός ήρωας, λέγοντας απευθυνόμενος στον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Οικιστών ότι εκείνος ευθύνεται για την κατάσταση. Βέβαια οι μάσκες κατέρρευσαν όταν ο Δήμαρχος μέσα στο ηγεμονικό του ντελίριο είπε ότι ο Δήμος θα παρέχει 300 λίτρα ανά καταναλωτή, ότι δεν είναι υποχρεωμένος να παρέχει νερό στους οικισμούς και πως φέτος δεν παρείχε υφάλμυρο νερό όπως τα προηγούμενα χρόνια, αποφεύγοντας βέβαια να πει ότι δεν το έπραξε γιατί ο Δήμος χρωστάει στους ιδιοκτήτες πηγαδιών και κανείς δεν τα μισθώνει. Επίσης τεχνηέντως δεν απάντησε στο ερώτημα του κ. Σ. Ράτη γιατί δεν διέθεσε τα «μαύρα» 200.000€ που πήρε από τη Motor Oil στους Αγίους Θεοδώρους, λέγοντας του να μην αλλάζει θέμα.
Η Κυβίστηση του κ. Σ. Λημνιώτη
Πάντως φαίνεται ότι ο κ. Λογοθέτης κατάφερε να επαναφέρει τον κ. Σ. Λημνιώτη στο «Μαντρί» καθώς δήλωσε ότι ο Δήμαρχος τον στηρίζει απόλυτα, παρά τις αντίθετες προ διημέρου δημόσιες δηλώσεις του ότι προτίθεται να παραιτηθεί κατ’ αρχάς από την ύδρευση και ενδεχομένως και από την προεδρεία της τοπικής ενότητας λόγω της εγκαταλείψεώς του από την δημοτική αρχή.
Η ευχάριστη έκπληξη του κ. Α. Μουζάκη
Ευχάριστα μας εξέπληξε η εμφάνιση του Αντιδημάρχου καθαριότητας κ. Α. Μουζάκη ο οποίος αν και το καυτό θέμα της ύδρευσης για το οποίο εμφανίστηκε ο Δήμαρχος στους Αγίους Θεοδώρους δεν ήταν της αρμοδιότητάς του, ωστόσο είχε το σθένος να συνοδεύσει τον κ. Λογοθέτη, καθώς ανήκει στην παράταξή του, εισπράττοντας μέρος της δυσαρέσκειας των κατοίκων έστω και αν για το συγκεκριμένο δεν φέρει ευθύνη. Μάλιστα προς τιμή του ζήτησε δημοσίως συγνώμη για τα προβλήματα της αποκομιδής των απορριμμάτων την τελευταία εβδομάδα τα οποία όπως εξήγησε οφείλονται στην δικαιολογημένη απεργία των υπαλλήλων καθαριότητας. Οι λοιποί αιρετοί της Δημοτικής Παράταξης του κ. Λογοθέτη και κάτοικοι των Αγίων Θεοδώρων πλην του κ. Δ. Δέδε έκριναν ότι το θέμα δεν είναι σημαντικό και προτίμησαν την ασφάλεια του καναπέ τους.

Novel Radio

Δεν υπάρχουν σχόλια: