Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ -ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ






ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ:
ΤΟ «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ» ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ

O Δήμος Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων, σε συνέχεια της αξιολόγησης των θαλάσσιων υδάτων του, σας ενημερώνει ότι κλιμάκιο του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας & Κλιματικής ΑλλαγήςΕιδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιβάλλον & Αειφόρος Ανάπτυξη (ΕΠΠΕΡΑΑ), διοργανώνει καμπάνια ενημέρωσης των πολιτών για το «Πρόγραμμα Παρακολούθησης της Ποιότητας των Υδάτων Κολύμβησης της Χώρας». 

Το Υπουργείο θα προβάλλει μέσα από το πρόγραμμα αυτό, παραλίες που έχουν επιλεγεί βάσει κριτηρίων από την αρμόδια  Υπηρεσία του, όπως αυτή του Λουτρακίου (έργα του ΕΠΠΕΡΑΑ στη γύρω περιοχή, καλά ύδατα από ελέγχους της Ειδικής Γραμματείας Υδάτων του ΥΠΕΚΑ).
Με κεντρικό σύνθημα της καμπάνιας, «Απαντάμε με πράξεις, για να απολαμβάνετε περισσότερες καθαρές ακτές», ειδικές ομάδες -στελεχωμένες με το κατάλληλο προσωπικό - θα διανέμουν στους λουόμενους ειδικά, για κάθε ακτή, ενημερωτικά έντυπα, καθώς και αναμνηστικά.
Η καμπάνια ενημέρωσης των πολιτών, θα λάβει χώρα την Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013 και ώρες 12:00 έως 18:00, στην πλατεία Κρήνης της παραλιακής ζώνης του Λουτρακίου, όπου θα υπάρχει και εκθεσιακό περίπτερο ενημέρωσης των πολιτών (μπροστά από το Ξενοδοχείο Αχίλλειον).

Δεν υπάρχουν σχόλια: