Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ - ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ











ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΣΤΗΝ ΥΔΡΕΥΣΗ ΟΙΚΙΣΜΩΝ
ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ


Σε συνέχεια των εξαγγελιών του αρμόδιου Αντιδημάρχου κ. Δημήτρη Δέδε, στο τελευταίο τοπικό συμβούλιο των Αγίων Θεοδώρων, επισκευάστηκε παρατημένη γεώτρηση από το 2005, η οποία ήδη λειτουργεί και στέλνει πόσιμο νερό σε οικισμούς, πριν από τον δεκαπενταύγουστο.



Το ακατόρθωτο φάνηκε να γίνεται πραγματικότητα, αφού εξοπλίστηκε και κατασκευάστηκε δίκτυο 3 χιλιομέτρων, το οποίο συνέδεσε γεώτρηση στην τοποθεσία Προϊκάμπι των Αγίων Θεοδώρων με το κεντρικό δίκτυο του Δήμου Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων, δίνοντας πλέον οριστική λύση στο τεράστιο πρόβλημα της ύδρευσης των παρακάτω οικισμών των Αγίων Θεοδώρων:
Κιάφα Μπέκα, Άγιος Λουκάς, Άνω Κόκκινη Σπηλιά, Κάτω Κόκκινη Σπηλιά, Στενό, Κοψιά Μπάθες, Αγία Μαρίνα, Πανόραμα και Προφήτης Ηλίας.


Η Δημοτική Αρχή συνεπής με τις προγραμματικές της δεσμεύσεις, σύντομα θα δώσει οριστική λύση στο πρόβλημα της ύδρευσης της Δημοτικής κοινότητας των Αγίων Θεοδώρων, καθότι ολοκληρώνονται όλες οι απαραίτητες διαδικασίες, μέρος των οποίων θα αποτελέσει και η εγκατάσταση μονάδας αφαλάτωσης, 1000 m3 / 24h.


Δεν υπάρχουν σχόλια: