Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ



 

 

Με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελληνίων Εξετάσεων για την εισαγωγή των μαθητών μας στις ανώτερες και ανώτατες σχολές, ολοκληρώνεται ένας πολυετής κύκλος προσπαθειών και παράλληλα ξεκινά μια νέα πορεία, η οποία θα προσφέρει τα εφόδια της δημιουργικής ένταξης των μαθητών στην κοινωνία, συμβάλλοντας έτσι, στην ίδια της την πρόοδο.

Θέλω να απευθύνω τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια, αφενός σε όλους εκείνους που επέτυχαν στις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις την είσοδό τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και αφετέρου σε όλους εκείνους που κατέβαλαν προσπάθειες αλλά δεν τα κατάφεραν.
Συγχαρητήρια επίσης αξίζουν στους γονείς αλλά και στους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι με την υψηλού επιπέδου αρωγή και εργασία, συνέβαλλαν στα πολύ υψηλά ποσοστά επιτυχίας των σχολείων του Δήμου.
Ο Δήμος Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων, και εγώ προσωπικά ως Δήμαρχος, αισθανόμαστε υπερήφανοι για αυτή σας την επιτυχία, και θεωρούμε υποχρέωσή μας να δημιουργούμε απρόσκοπτα όλες εκείνες τις προϋποθέσεις στην εκπαίδευση, που θα επιτρέψουν στους μαθητές μας, να γίνουν οι αυριανοί επιστήμονες του τόπου μας και να μας προσφέρουν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους.
Εύχομαι στους επιτυχόντες των φετινών εξετάσεων να ανταποκριθούν άριστα στο νέο κύκλο σπουδών τους, προκειμένου να εκπληρώσουν τους στόχους που επιθυμούν.
Η επιτυχία να συνοδεύει πάντα τη ζωή σας!
Καλή ακαδημαϊκή σταδιοδρομία!


Ο Δήμαρχος Λουτρακίου- Αγίων Θεοδώρων
Κώστας Λογοθέτης

Δεν υπάρχουν σχόλια: