Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

'Είμαι υποχρεωμένος να καλέσω τη Χρυσή Αυγή''


''Είμαι υποχρεωμένος να καλέσω τη Χρυσή Αυγή''

Μετά τα ομαδικά πυρά που δέχτηκε ο Πειφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Α. Τζιτζικώστας απαντά πως βάση νόμου έγινε η πρόσκληση στους εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής στην παρέλαση.

''Σύμφωνα με τον ισχύοντα νόμο του Υπουργείου Εσωτερικών, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας είναι υποχρεωμένη να αποστείλει προσκλήσεις για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου σε όλους τους βουλευτές, όλων των κομμάτων που εκπροσωπούνται στο Ελληνικό Κοινοβούλιο'' είναι η απάντηση του Α.Τζιτζικώστα.

Σύμφωνα με τον ισχύοντα νόμο του Υπουργείου Εσωτερικών, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας είναι υποχρεωμένη να αποστείλει προσκλήσεις για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου σε όλους τους βουλευτές

Προηγουμένως τόσο τα κόμματα όσο και ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης είχαν εξαπολύσει δριμύτατη επίθεση για την πρόσκληση στη Χρυσή Αυγή.

Διαβάστε την ανακοίνωση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στις διαμαρτυρίες για την πρόσκληση της Χρυσής Αυγής στην παρέλαση.

«Σύμφωνα με τον ισχύοντα νόμο του Υπουργείου Εσωτερικών (ΦΕΚ Β' 1488/6-10-2006), η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας είναι υποχρεωμένη να αποστείλει προσκλήσεις για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου σε όλους τους βουλευτές, όλων των κομμάτων που εκπροσωπούνται στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας δεν υπάρχει απολύτως καμία δυνατότητα να εφαρμοστεί κάτι διαφορετικό από αυτό που ορίζει ο νόμος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: