Τρίτη, 29 Οκτωβρίου 2013

Έγινε κι αυτό στα Γρεβενά. Παρέλαση … με D.J. τελετάρχη! [video]

  

Παρέλαση με D.J. τελετάρχη… είδαμε στην πόλη των Γρεβενών μετά την «αδυναμία διάθεσης της Φιλαρμονικής από το Δήμο Γρεβενών» σύμφωνα με την ανακοίνωση του...
Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών κ.Γιώργου Δασταμάνη.


Το πρωτοφανές αυτό γεγονός ευτέλισε την εκδήλωση της παρέλασης και μάλιστα σ’ ένα Νομό όπως τα Γρεβενά, στα βουνά του οποίου έλαβαν χώρα σπουδαίες μάχες κατά των Ιταλών εισβολέων, ενώ υπήρξε πρώτη η μεγάλη και καθοριστικής σημασίας αντεπίθεση στην περιοχή της «Αννίτσας».

Μετά το 1950, για πρώτη φορά η γιορτή της Επετείου της 28ης Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε χωρίς «μουσική μπάντα» υποβαθμίζοντας την εκδήλωση, προκαλώντας τον θυμό και την οργή χιλιάδων πολιτών που παρευρέθηκαν στην παρέλαση.

Ο Νομός Γρεβενών, με τελετάρχη D.J. στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου έγινε πανελλήνιο θέμα αφού «κέρδισε» και εδώ το πρωτότυπο «βραβείο» «ασυνεννοησίας και ανοησίας» εξ’ αιτίας ενός θέματος που αφορά καθαρά την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Το μήνυμα που εστάλη, ανήμερα της Εθνικής Εορτής προς τους νέους, ήταν αρνητικό δίνοντας το δικαίωμα στην τοπική κοινωνία να εκφράζεται απαξιωτικά για τους θεσμούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τους εκπροσώπους αυτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: