Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2013

Eclipse'' του Αμπράμοβιτς - Γνωρίστε το σκάφος της απόλυτης χλιδής!
Στα ανοιχτά του Ενετικού λιμένα των Χανίων, έχει "δέσει" η υπερπολυτελής θαλαμηγός του Ρομάν Αμπράμοβιτς "Eclipse". Το σκάφος του Ρώσου μεγιστάνα, έφτασε στα Χανιά το πρωί προερχόμενο απο την Κάρπαθο, και σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews.gr, θα παραμείνει μέχρι αύριο.


Δεν έχει διευκρινιστεί εαν ο Αμπράμοβιτς είναι ανάμεσα στους επιβάτες, ενώ να σημειωθεί πως πριν την Κάρπαθο, η θαλαμηγός είχε περάσει απο Ρόδο, Σύμη και Κω, χωρίς να αποβιβαστούν επιβάτες.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Το «Eclipse», που σύμφωνα με πληροφορίες έχει κοστίσει κάτι παραπάνω από ένα δισ. ευρώ στον Ρώσο μεγιστάνα, έχει μήκος 164 μέτρα. Διαθέτει δύο ελικοδρόμια, 24 σουίτες-ξενώνες, δύο πισίνες, ντίσκο και φυσικά απεριόριστη χλιδή.

Διαθέτει, ακόμα, τρία βοηθητικά σκάφη και ένα μίνι υποβρύχιο με δυνατότητα κατάδυσης στα 50 μέτρα, ενώ το πλήρωμά του αποτελείται από 70 άτομα. Επιπλέον, η θαλαμηγός διαθέτει εκτοξευτήρες πυραύλων, αλεξίσφαιρα τζάμια, αλλά και ασπίδες τεχνολογίας λέιζερ για τα αδιάκριτα βλέμματα.
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ


Το σύστημα αυτό καθιστά αδύνατη τη λήψη φωτογραφιών πάνω στο σκάφος από ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές, καθώς υπάρχουν αισθητήρες που εμποδίζουν την καταγραφή της εικόνας!

Μέσω πράκτορα, οι επιβαίνοντες στο σκάφος εξασφάλισαν -ύστερα από έλεγχο των λιμενικών αρχών τα απαραίτητα έγγραφα- ώστε κατά το χρονικό διάστημα που θα παραμείνει στα Χανιά να μπορούν να αποβιβαστούν από αυτό.
newsit
ΦΩΤΟ από flashnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: