Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Σκορπιός: Οι γυμνές φωτογραφίες της Τζάκι Κένεντι Ωνάση που έκαναν πλούσιο Έλληνα παπαράτσι!

Σκορπιός: Οι γυμνές φωτογραφίες της Τζάκι Κένεντι Ωνάση που έκαναν πλούσιο Έλληνα παπαράτσι!

Το είχε βάλει σκοπό της ζωής του να φωτογραφήσει την Τζάκι Ωνάση γυμνή και τα κατάφερε - Δείτε τις φωτογραφίες και διαβάστε την άγνωστη ιστορία της υπόθεσης...

ΦΩΤΟ από seleo.gr

Ο φωτορεπόρτερ Δημήτρης Κουλούρης ήταν ένας από τους πιο διάσημους παπαράτσι στην Ελλάδα. Ήταν η σκιά του μεγιστάνα Αριστοτέλη Ωνάση και έψαχνε πάντα για ένα... διαφορετικό ρεπορτάζ που θα συζητηθεί. Έμαθε στο Νυδρί ότι η πρώην πρώτη κυρία της Αμερικής και νυν κυρία Ωνάση συνήθιζε να κάνει στον Σκορπιό μπάνιο γυμνή.

Αποφασίζει να πετύχει τα πολύτιμα ξεχωριστά φωτογραφικά καρέ. Φτάνει νύχτα στον Σκορπιό, σκαρφαλώνει σε ένα δέντρο για 3 ολόκληρες μέρες, μόνο με νερό και ξηρά τροφή. Και την τρίτη μέρα γίνεται... το θαύμα. Βλέπει την Τζάκυ να κάνει την γυμναστική της και να μπαίνει στην θάλασσα γυμνή.


ΦΩΤΟ από seleo.gr

Όταν οι φωτογραφίες φτάνουν στο εξωτερικό κανείς δεν παίρνει την απόφαση να τις δημοσιεύσει, γιατί δεν ήθελαν να εναντιωθούν με τον Έλληνα κροίσο. Ευτυχώς για τον Κουλούρη την απόφαση παίρνει η διεύθυνση του Playmen. Το περιοδικό ξεπουλάει και ο φωτορεπόρτερ βγάζει 30.000.000 δραχμές. Σημαντικό ποσό αν σκεφτεί κανείς ότι ένα διαμέρισμα έκανε 400.000 δραχμές.

Η Τζάκυ νευρίασε και έφυγε από την Ελλάδα, κατηγορώντας τον Ωνάση ότι δεν την προστάτευσε όπως της είχε υποσχεθεί. Στο βιβλίο «Με στόχο τον Ωνάση» που έχει γράψει η Αλεξία Κουλούρη αναφέρεται χαρακτηριστικά αυτό το γεγονός. Γράφει χαρακτηριστικά: «... Είχε αρχίσει να ξημερώνει η τρίτη μέρα, όταν έπαιρνε και πάλι τον δρόμο για την παραλία. Σκαρφάλωσε ξανά στο δέντρο, ετοίμασε και πάλι τη μηχανή του και περίμενε...
ΦΩΤΟ από seleo.gr
ΦΩΤΟ από seleo.gr
ΦΩΤΟ από seleo.gr
ΦΩΤΟ από seleo.gr

Εκαναν την εμφάνισή τους ο Ωνάσης με την Τζάκι... Κουβέντιασαν λίγο, ήπιαν τον καφέ τους και ξαφνικά η μεγάλη κυρία χάθηκε για λίγο πίσω από την καμάρα του σπιτιού. Ξεπρόβαλε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα και άρχισε να κάνει ανέμελα τη γυμναστική της, ενώ ο Κουλούρης δεν πίστευε στα μάτια του».

Δεν υπάρχουν σχόλια: