Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

ΝΕΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΥΑΛ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ


 
ΝΕΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΥΑΛ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ
Όλα δείχνουν ότι βρέθηκαν και κάποιοι που θέλουν να προστατεύσουν το πολυτιμότερο αγαθό του δήμου Λουτρακίου κι αυτό δεν είναι άλλο από το νερό του που είναι υπόθεση όλων και του καθενός ξεχωριστά να το προστατεύουμε με κάθε τρόπο. Στη ΔΕΥΑΛ φαίνεται ότι έχουν αλλάξει πράγματα, νοοτροπίες και κακές συνήθειες του παρελθόντος και το κυριότερο δεν κλείνουν τα μάτια στις παρανομίες που κατευθύνονται εκ των άνωθεν, αντιδρούν και ξεκαθαρίζουν ότι η συμπόρευση δεν θα είναι αρμονική, αν στην Ιάσωνος δεν αλλάξουν πρακτικές, γιατί για νοοτροπίες δεν μπορεί να ισχυρισθεί κάποιος, δεδομένου ότι δεν διαθέτουν στοιχειώδη νου.
Στο συμπέρασμα αυτό παραπέμπουν τα προαναφερόμενα, με το νέο πρόστιμο που κοινοποιήθηκε χθες το μεσημέρι από τη ΔΕΥΑΛ στο δήμο Λουτρακίου και προκάλεσε σύμφωνα με τις πληροφορίες του loutraki-press τόσο την αντίδραση του δημάρχου Κώστα Λογοθέτη, όσο και την οργή των «πρασινοκόκκινων χμερ.» Αυτό που δεν κατέστη δυνατόν να γίνει γνωστό είναι για τον τρόπο που θα αντέδρασε ο «πυγμάχος» πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Λουτρακίου Σπύρος Νικολάου.
Το νέο πρόστιμο ήταν σαφώς χαμηλότερο έναντι του προηγουμένου, περιοριζόταν στις € 9.000 για τις παράνομες παροχές -ο δήμαρχος Λουτρακίου που αρέσκεται με μεγάλη ευκολία να αναδεικνύει το κρέας ως ψάρι- τις βαφτίζει αναμονές!..
Όλα δείχνουν ότι αν δεν συνέλθει άμεσα ο αντιδήμαρχος Πολεοδομίας & Αγ. Θεοδώρων Δημήτρης Δέδες, θα επιβληθούν και νέα πρόστιμα, καθ’ ότι έχουν εντοπισθεί και άλλες περίπου είκοσι νέες παροχές.
loutraki press

Δεν υπάρχουν σχόλια: