Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

Ήρθε η ώρα




Ήρθε η ώρα οι υποψήφιοι  δήμαρχοι να μη μας παρασύρουν με τα ψεύτικα τα λόγια τους




Η ευθύνη για το δήμαρχο που εκλέγουμε ανήκει σε αυτούς που ψηφί­ζουν οχ, μόνον τον δήμαρχο αλλά και τους δημοτικούς συμ­βούλους. Είναι πάρα πολύ με­γάλη η απογοήτευση για αυτόν που ψηφίζει και μιλάμε για τις δημοτικές εκλογές, μετά από το πρώτο εξάμηνο ή χρόνο να είναι μετανιωμένος και πικραμένος για την επιλογή του.


Αυτό σημαίνει ότ, την ώρα που επιτελούμε το μέγιστο δικαίω­μα της εκλογής αντιπροσώπων


μας δεν το κάνουμε ψηφίζοντας αξιοκρατικά αλλά ψηφίζοντας κατά το δοκούν (ρουσφετολογι­κά μη αξιοκρατικά) αλλά πολλές φορές ψηφίζουμε ψεύτες που έχουν στο μυαλό τους πώς να μας πάρουν την ψήφο τάζοντας ψέματα και υποσχέσεις που εί­ναι γραμμένα στο χιόνι. Που ση­μαίνει ότι όταν πέσε, άλλο χιόνι σκεπάζει αυτό που έχει γραφτεί, ή όταν λιώσουν τα χιόνια λιώ­νουν και οι υποσχέσεις.


Αγαπητοί αναγνώστες αυτή τη φορά οι δημοτικές εκλογές εί­ναι πολύ σοβαρές για τον δήμο Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων. Η θητεία της δημοτικής αρχής που θα εκλεγεί θα είναι για μία πενταετία. Ξέρετε αγαπητοί αναγνώστες ότι εάν δεν ψηφί­σουμε σοβαρά και υπεύθυνα


τότε κακό του κεφαλιού μας. Πέντε χρόνια είναι πέντε χρόνια και δεν περνάνε γρήγορα. Εάν ο δήμαρχος και το δημοτικό του συμβούλιο δεν έχει όρεξη για προσφορά αλλά αγαπήσουν την καρέκλα της δημαρχίας όπως συνήθως γίνεται, τότε θα είναι πολύ αργά για αυτήν την πόλη και την περιοχή.


Θα είναι πολύ αργά διότι όλοι το βλέπουμε ότι η πόλη και η πε­ριοχή τα τελευταία χρόνια πάει από το κακό στο χειρότερο. Μέ­χρι τις εκλογές θα έχουμε πολύ χρόνο για να σας θυμίσουμε τα πεπραγμένα ή μη όλων αυτών των κυρίων και κυριών που θα ασχοληθούν με τα δημοτικά δρώμενα και θα έρθουν να ζη­τήσουν την ψήφο μας.


Αγαπητοί συνδημότες


Η ΩΡΑ να μην μας πα­ρασύρουν οι υποψήφιοι με τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα.


^ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ να μην μας ξανακοροϊδέψουν με ένα κτύ­πημα στην πλάτη και με το γνω­στό μην ανησυχείς, ψήφισε με και εγώ είμαι εδώ. ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΕΚΛΕΓΕΙ ΜΗΝ ΤΟΝ ΕΙΔΑΤΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΗ. Τα παραδείγματα πολλά.


ΉΡΘΕ Η ΩΡΑ τους σωτήρες τους παλιούς αλλά και τους και­νούργιους που θα εμφανιστούν να διεκδικήσουν το δήμο να τους δείξουμε ότι ξέρουμε να ψηφίζουμε και θα ψηφίσουμε αυτούς ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΜΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΤΑΞΟΥΝ ΤΟ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΕΓΩ.

BHMA ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο Σπύρος Γιαλοψός καλά τα γράφει. Αλλά είναι μόνο ένας ψήφος. Πως θα καταφέρει να εξηγήσει στους ντόπιους το συμφέρον του δήμου, αφού έχουν μάθει να ψηφίζουν όσους τους υπόσχονται λαγούς με πετραχήλια;