Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Η ΓΥΜΝΙΑ ΤΟΥ «ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥ» ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΩΣΤΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΜΕ ΤΗΝ… ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ







Χωρίς ανταπόκριση στο κάλεσμα της δημοτικής αρχής (απόντα ακόμα και «βαλσαμωμένα πουλιά» από την ευκαιρία για σώου) από την τοπική κοινωνία, η παρουσία στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΜΕ έσωσαν την κατάσταση, 



πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι το άνοιγμα των διοδίων, ως διαμαρτυρία για την κατασκευή σταθμού διοδίων στο Καλαμάκι, στο ρεύμα προς Κόρινθο.
Με την παρουσία που επεδείχθη, δεδομένου ότι τα πάντα ήταν στο πόδι, «άρτζι μπούρτζι και λουλάς, για να μας βλέπεις και να γελάς», κανείς δεν πρόκειται να πάρει στα σοβαρά το δήμο Λουτρακίου, διαπιστώνοντας το θέατρο που παίχθηκε χωρίς σενάριο και σκηνοθεσία.
Η κακόγουστη κινητοποίηση, για να καταγραφεί στο ενεργητικό της δημοτικής αρχής μάλλον δεινά θα προσθέσει, παρά οφέλη θα προσδώσει γιατί κανείς δεν τρόμαξε από το άναρχο και άτακτο μπουλούκι που παρευρισκόταν στα διόδια Καλαμακίου.
Αρχής γενομένης από το αστείο ψήφισμα, κανείς δεν μπορούσε να ενδώσει στην πρόσκληση της κινητοποίησης και για άλλη μια φορά αποδείχθηκε ότι ο εν ενεργεία δήμαρχος Κώστας Λογοθέτης από τις αντιδράσεις και μόνον της τοπικής κοινωνίας στο πρόσωπό του, αντιμετωπίζεται όπως και στο δημοτικό συμβούλιο που έχει χάσει πλέον τη δεδηλωμένη ως «υπηρεσιακός».
Όπως σε όλα, η δημοτική αρχή Λογοθέτη, έτσι και στην τοποθέτηση νέου σταθμού διοδίων, αντιδρά παρά τις προειδοποιήσεις κατόπιν εορτής μόνον για το θεαθήναι και φυσικά δεν μπορεί να ανατρέψει καμία αρνητική κατάσταση σε βάρος του δήμου Λουτρακίου. Αν από τον περασμένο Οκτώβριο που ξεκίνησαν τα έργα, είχε προβεί σε ασφαλιστικά μέτρα κατά των εργασιών, θα μπορούσε να κάτσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και να διεκδικήσει υπέρ των συμφερόντων του δήμου Λουτρακίου. Κι αυτό το μέτωπο το άφησε στην τύχη του και αφού φέρνει πλέον την καταστροφή, θυμήθηκε για να εμπαίξει τη νοημοσύνη του κόσμου να αντιδράσει.
Η δημοτική αρχή "Με τους Συγγενείς, με τους Φίλους, με τα Συμφέροντα Μπροστά και οι Πολίτες Πίσω", όπως έχει αποδειχθεί δεν έχει για τίποτα σχέδιο, πρόγραμμα, στόχο και σκοπό επιδεικνύοντας και αποδεικνύοντας την ανικανότητά της να διαχειρισθεί ακόμα και τις πλέον απλές καταστάσεις.
Η υπόθεση διόδια, μόνον με την αστειότητα που επιδείχθηκε σήμερα δεν υπάρχει λόγος να επαναληφθούν κινητοποιήσεις, γιατί θα θύμωσουμε τους κλέφτες του λαού και καταστροφείς του δήμου Λουτρακίου.
Για την ιστορία, και προς τους φίλους αναγνώστες του loutraki-press είναι αναγκαίο να ενθυμούνται ότι δεν παραβρέθηκε κανένας βουλευτής του νομού Κορινθίας, δεν παραβρέθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας και οι περιφερειακοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας και της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Φυσικά, προτροπή του ιστολογίου για όλους αυτούς ενόψει εκλογών είναι μαύρισμα.
Από το δήμο μας παραβρέθηκαν ο «πυγμάχος» πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Σπύρος Νικολάου, οι αντιδήμαρχοι Γιάννης Κακούρος, Γιώργος Δέδες, Δημήτρης Δέδες, Θανάσης Μουζάκης, ο πρόεδρος του Προμηθέα Νίκος Λόης, ο τέως πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Γιώργος Κακαβάς, οι σύμβουλοι Γιώργος Πετρίτσης και Σπύρος Ράττης, ενώ ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Γιώργος Γκιώνης προσήλθε με καθυστέρηση. Ο Παύλος Παύλου δεν εμφανίσθηκε, ίσως να ήταν κουρασμένος, ενώ από τους υποψηφίους δημάρχους το παρόν έδωσε ο Τάσος Ροτζώκος. Ο Γιώργος Παπαγεωργίου απουσίαζε, ενδεχομένως γιατί έχει ταχθεί υπέρ της χιλιομετρικής χρέωσης.
 loutraki-press

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΕΠΑΜ.
ΤΟ ΠΑΜΕ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ