Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

ΜΟΝΟΝ ΕΤΣΙ ΑΞΙΖΕΙ Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΓΙΑ ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΒΑΡΩΝΟΥ ΜΙΝΧΑΟΥΖΕΝ ΚΩΣΤΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ!


Του Πάνου Ηλιακόπουλου
Η απλή, μέση κοινή λογική λέει, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η κάθε κοινωνία ελέω κρίσης και των τριών δωσίλογων Γιώργων, στα καθ’ ημάς ο κόσμος ούτε τα έχει χάσει, ούτε δεν ξέρει τι του γίνεται. Ξέρει πάρα πολύ καλά τι συμβαίνει στο δήμο Λουτρακίου και είναι έτοιμος να ανταμείψει με το παραπάνω όλους αυτούς που κατέστρεψαν τον τόπο και από πάνω σπεύδουν και να τον ξεπουλήσουν.
Ωστόσο, στην Ιάσονος ο «υπηρεσιακός» δήμαρχος και τα «βαλσαμωμένα πουλιά» του , που κάτι πίνουν και δεν μας δίνουν 38 μήνες τώρα, βιώνουν μια άλλη διαφορετική πραγματικότητα που σε καμία των περιπτώσεων δεν ταιριάζει και δεν αντανακλάται από την τοπική κοινωνία.
Όλοι μαζί θεωρούν δεδομένη την επανεκλογή τους -πηγαίντε γραμμή στον «ψυχίατρο» του Λουτρακίου να σας κάνει τη διάγνωση, ενδεχομένως να σας δώσει κι αυτός τα δικά… φάρμακα (επερηασμένος και ο ίδιος), αλλά να του εξηγήσετε να μην κάνουν χημική αντίδραση και χαλάνε το αποτέλεσμα- έχουν αρχίσει να μετράνε και να υπολογίζουν ποιος θα έρθει από τους παρόντες πρώτος και θα καταπιεί τους άλλους, ενώ φυσικά δεν λαμβάνουν υπόψη τους και χασκογελάνε, αν ακουσθεί κάποιο άλλο όνομα ότι μπορεί να τους φάει τη θέση.
Έχουν δε τόσο σίγουρη την επανεκλογή τους που δεν αντιμετωπίζουν με ανησυχία τη σύνταξη προεκλογικού προγράμματος, που ενδεχομένως να το θεωρούν ως μη αναγκαίο.
Το loutraki-press λαμβάνοντας υπόψη το προεκλογικό πρόγραμματου συνδυασμού "Με τους Συγγενείς, με τους Φίλους, με τα Συμφέροντα Μπροστά και οι Πολίτες Πίσω", αφού λαμβάνει υπόψη του ότι το ψέμα είναι η φύση της «υπηρεσιακής» δημοτικής αρχής του Κώστα Λογοθέτη, τους προτείνει σκέψεις και ιδέες τις οποίες μπορούν να εμπλουτίσουν, μήπως και βελτιώσουν ακόμα περισσότερο τα ποσοστά τους, έναντι του προσδοκώμενου.
Οι σκέψεις και ιδέες έχουν ως ακολούθως:
● Να ενισχύσει με 20% από το ταμείο απόρων τις δικές του αποδοχές, καθώς επίσης  των αντιδημάρχων, του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου και των προέδρων των νομικών προσώπων.
● Να δηλώσει ευθαρσώς ότι θα εξαπατούσε του δημοτικούς συμβούλους με απόκρυψη στοιχείων και αυθαιρεσία και αυτή την εντολή θα έδινε αν ήθελε να συνεργασθεί ο νομικός σύμβουλός του και δικηγόρος της Λουτράκι Α.Ε. «συγγενής» - κουμπάρος Δημήτρης Κονομόδης.
● Να δεσμευθεί για την μετατροπή σε ανώνυμη εταιρεία της κοινοπραξίας Club Hotel Casino Loutraki (CHCL), καταγγέλλοντας τους προκατόχους του γιατί δεν το είχαν κάνει πιο πριν και επιβέρυναν με περιουσιακά στοιχεία τον δήμο!
● Να ταχθεί ενάντια στην έλευση του προαστιακού σιδηροδρόμου και να υπεραμυνθεί των οικονομικών συμφερόντων προτάσσοντας ως ιδανική θέση την κατασκευή σταθμού στη θέση Α-Β Βασιλόπουλος.
● Να δεσμεύσει για δωρεάν εργασία απόρους, πολύτεκνους και ανέργους.
● Να διαθέσει σύμφωνα και με τον πρώην αρχηγό Γιώργο Παπανδρέου ουσίες στους χρήστες και στις οικογένειες τους με πρόγραμμα πρόληψης και απεξάρτησης σε συνεργασία με τον ΟΚΑΝΑ και το ΚΕ.ΘΕ.Α.
● Να απαιτήσει εδώ και τώρα από την CHCL € 500.000 ετησίως για να χρηματοδοτήσει δήθεν «ανάγκες» της Λουτράκι Α.Ε.
● Να τινάζει τις απαιτήσεις της δημοτικής επιχείρησης στον αέρα, προσκομίζοντας στο δικαστήριο πλαστογραφημένα δικόγραφα.
● Να βαφτίζει απόρους και να εξαιρεί τετραπληγικούς μοιράζοντας επιταγές μόνον όπου ο ίδιος επιθυμεί και κρίνει.
● Να παίρνει «δωρεές» από τον προσωπικό λογαριασμό των μεγαοεπιχειρηματιών της περιοχής για να κάνουν ανενόχλητοι τη δουλειά τους και δεν υπάρχει λόγος να ενημερώνει απολύτως κανέναν, για το πόσα πήρε και πότε τα πήρε. Από πού κι ως που να δίνει και λογαριασμό;
● Να δίνει το Δημοτικό Κολυμβητήριο Λουτρακίου σε όποιο φίλο επιχειρηματία του αρέσει.
● Να σταματήσουν οι άνεργοι να ψάχνουν για δουλειά και να θέλουν επιμόρφωση και κατάρτιση.
● Να κάθεται στο σπίτι της η τρίτη ηλικία γιατί όλα τα ΚΑΠΗ θα κλείσουν περιφερειακά του δήμου.
● Να διαπομπεύσει για τα ψέματα του τον πρώην πρόεδρο του λιμενικού ταμείου, γιατί μόνον ο ίδιος λέιε πάντοτε τη δική του αλήθεια.
● Να βγάζει τον κόσμο στις πλατείες και εθνικές οδούς για επαναστατική γυμναστική μην σκουριάζουν, προκειμένου οι επιχειρηματίες να μπορούν ανενόχλητοι να κάνουν τη δουλειά τους και να παίρνουν όλες τις άδειες που θέλουν. Φυσικά, για την ενίσχυση του σώου να πέφτει και καμιά ψιλή στους προϊσταμένους του «αυτοκράτορα».
● Να ανεβάζει τον κόσμο στην κορυφή των Γερανείων τρέχοντας, για να μην έχει κουράγιο να ξαναανέβει για να λεηλατηθεί κάποια στιγμή το βουνό.
● Να σταματήσουν οι οποιεσδήποτε προσπάθειες εναλλακτικής ενέργειας, να σταματήσει ο τουρισμός, υδροδότηση με το παγούρι σε Αγ. Θεοδώρους και Σουσσάκι.
● Να κάνουν ότι θέλουν οι ιδιοκτήτες της την Διώρυγα Κορίνθου και ο Δήμος Λουτρακίου να μην έχει συμμετοχή.
● Να κλείσει η Λουτράκι Α.Ε., έτσι ώστε να σταματήσουμε να ασχολούμεθα με αδιάφορα πράγματα...
● Να ξεκαθαρίσει ότι τέρμα ο αθλητισμός στο δήμο Λουτρακίου και ότι δεν πρόκειται να γίνει κάποιο γήπεδο.
● Να μην ξαναπλησιάσουν τα μηχανάκια στην πίστα του χωριού του και του διαταράσσουν την ηρεμία του.
Όταν στην τελευταία προεκλογική περίοδο όλα τα παραπάνω τα είχε υποσχεθεί ότι θα τα πράξει, τώρα ίσως είναι καλύτερα, αφού δεν θα έχει υποσχεθεί κάτι, μπας και τους ξεφύγει και μείνει κάτι πίσω, αφού πιστεύουν ότι θα επανεκλεγούν!..

Δεν υπάρχουν σχόλια: