Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΤΑΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΥΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ!


Παραλίγο να γίνει η έκπληξη και οι αρχικές προσδοκίες να τιναχτούν στον αέρα. Τελικά, έγινε το αναμενόμενο και στη χθεσινή διαδικασία εκλογής επικεφαλής στην «Κίνηση» της πρωτοβουλίας Πολιτών εξελέγη ο τέως γραμματέας του δημοτικού συμβουλίου και τέως σύμβουλος της Αδέσμευτης Δημοτικής Κίνησης (που πλέον έχει σοβαρότατο πρόβλημα αξιοπρεπούς ψηφοδελτίου) Δημήτρης Στάμου.

Η επικράτησή του έγινε στο δεύτερο γύρο με περίπου 80 ψήφους έναντι 90 ψηφισάντων, ενώ στον πρώτο γύρο σημειώθηκε ισοψηφία του επικεφαλής του συνδυασμού με τον δεύτερο Αντώνη Χρυσουδάκη.
Υποψηφιότητα είχαν θέσει οι Δημήτρης Στάμου, Αντώνης Χρυσουδάκης, Σπύρος Νικολάου, Γιάννης Γιωτάκης (ο οποίος πριν την έναρξη της διαδικασίας ξεκαθάρισε τις προθέσεις του ότι αν δεν εκλεγεί δεν θα είναι υποψήφιος σύμβουλος - εξάλλου έχει χρηματίσει επί δώδεκα συναπτά έτη δήμαρχος) και τελευταίος ο Νίκος Λόης.
Η αποστασία που έχει σημειωθεί υπέρ του «υπηρεσιακού» δημάρχου Κώστα λογοθέτη και του «βετεράνου»(!) δημάρχου Παύλου Παύλου, για την οποία είχαν γίνει αναφορές από το loutraki-press, ήταν εμφανής από την προσέλευση των μελών, ενώ καταγγελία στο ιστολόγιο ανέφερε ότι πρώην μέλη της Πρωτοβουλίας Πολιτών που δεν τους βγήκαν οι σχεδιασμοί και τελικώς δεν συμμετείχαν στη διαδικασία, αποπειράθηκαν να χαλάσουν την εκλογική αναμέτρηση;
Τώρα αναμένεται η τοποθέτηση του νέου επικεφαλής και πώς θα αντιμετωπίσει τα καυτά προβλήματα του τόπου, για τα οποία θα πρέπει να πάρει ξεκάθαρες και με αιχμές θέσεις και να βγει στο ξέφωτο υπερασπιζόμενος το δημόσιο - δημοτικό συμφέρον κι όχι να αποτελέσει μια κακή συνέχεια στο σημερινό καρναβάλι που γίνεται και το κρυφτούλι που υπάρχει, μέσα να λέει «ναι» ο νυν «υπηρεσιακός» δήμαρχος Κώστας Λογοθέτης και στην τοπική κοινωνία να παριστάνει τον δήθεν ήρωα, ότι δεν ξεπουλάει την μετατροπή σε ανώνυμη εταιρεία της κοινοπραξίας.
Οι καθαρές και ξεκάθαρες θέσεις με σεβασμό στους πολίτες, οι οποίοι είναι πλέον καχύποπτοι από τα άλλα λέμε στο πόπολο, γράφουμε στα προεκλογικά προγράμματα, μαρίνα - προαστιακός κ.λπ. - θα υπενθυμίζονται οι συγκεκριμένοι συνδυασμοί που έχουν εξαπατήσει την κοινή γνώμη, ενώ άλλες είναι οι επιδιώξεις και οι προθέσεις, θα είναι αυτές που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρουν της κοινωνίας για να κρίνει αν ο νέος συνδυασμός διαθέτει τα εχέγγυα για να τον εμπιστευθείς;
loutraki-press,

Δεν υπάρχουν σχόλια: