Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Ανοιχτή πρόσκληση προς όλους τους Συλλόγους, συλλογικότητες και οργανισμούς του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων.





  
 
ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΧΙΝΟΥ
«ΤΑ ΓΕΡΑΝΕΙΑ»
 

20300 ΣΧΙΝΟΣ – ΛΟΥΤΡΑΚΙ. ΤΗΛ & ΦΑΞ: 27440-57221

ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1975
Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο: shinos@gmx.com
……………………………………………………………………
Δ Ε Λ Τ Ι Ο    Τ Υ Π Ο Υ

Σχίνος 21 Μαρτίου 2014

Ανοιχτή πρόσκληση προς όλους τους Συλλόγους, συλλογικότητες και οργανισμούς του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων.


Την Κυριακή 23 Μαρτίου 2014 και ώρα 11:00 πμ στα γραφεία του Εξωραϊστικού Συλλόγου Σχίνου «Τα Γεράνεια» στον Σχίνο, Κορινθίας θα πραγματοποιηθεί συνάντηση Συλλόγων, συλλογικοτήτων και οργανισμών από όλον τον Καλλικρατικό Δήμο Λουτρακίου.

Η κίνηση αυτή έχει σκοπό την από κοινού αντιμετώπιση των σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε, όπως είναι το θέμα της υδροδότησης των περιοχών μας με επαρκές και ποιοτικό νερό.

Η κρίση που διανύουμε, πέρα από οικονομική, είναι κυρίως κρίση αξιών. Όταν βλέπουμε ένα βασικό αγαθό όπως το νερό να απαξιώνεται, είμαστε υποχρεωμένοι ως πολίτες αυτού του τόπου να ενεργήσουμε δυναμικά και οργανωμένα για να αναστρέψουμε την απαράδεκτη κατάσταση που πλέον κυριαρχεί σχεδόν σε όλα τα σημεία του δήμου μας.

Επιβάλλεται το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμά μας για καθαρό, επαρκές, και πόσιμο νερό για όλους να το προστατεύσουμε για το μέλλον των παιδιών μας.

Δεν έχει αποφέρει ποτέ λύσεις το να σκουπίζεις τα προβλήματα κάτω από το χαλάκι.

Ύστερα από την συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί θα ακολουθήσει ενημέρωση με νέο δελτίο τύπου για τις από κοινού ενέργειές μας.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο 27440-57221 ή στο shinos@gmx.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: