Τρίτη 1 Απριλίου 2014

ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ - ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ : ΚΥΝΔΙΝΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ





Δυστυχώς για την πατρίδα μας και για εμάς, κάθε χρόνο, ιδιαίτερα κατά τπ διάρκεια των εορτών


  του Πά­σχα, αλλά πριν από αυτό, γινόμαστε μάρτυρες ή παθόντες σοβαρών ατυχη­μάτων, ιδιαίτερα σε ανήλικους λόγω της ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗΣ αλλά και ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ συνήθειας των κροτίδων, των πυροτε­χνημάτων και βεγγαλικών και η ίδια η -πολιτεία μας προβάλλει δυστυχώς έθιμα
(Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι), παρά το γεγονός ότι αυτά απαγορεύονται από το Νόμο.
Γονείς, μην αγοράζετε τα παραπάνω επικίνδυνα αλλά και παράνομα, προφασιζόμενοι το ΕΘΙΜΟ, παραβλέποντας πάνω απ' όλα τον μέγιστο κίνδυνο και την παρανομία στην οποία προβαίνετε. Γονείς, ενημερώστε τα παιδιά σας για τους σοβαρούς κινδύνους που παραμονεύουν για το σοβαρό τραυματισμό, ακρωτηριασμό, ακόμα και για θάνατο.
Γονείς, μην ξεχνάτε ότι τα παιδιά μας μας μιμούνται, μη γίνεστε το κακό παράδειγμα, οι ηθικοί αυτουργοί για οτ δήποτε  συμβεί.Γονείς, τόσο εσείς όσο και τα παιδιά σας να απομακρύνεστε από τους χώρους της επικίνδυνης αλλά και παράνομης καύσης - χρήσης πυροτεχνημάτων.
Φίλοι μου, μιλάμε για επικίνδυνα και παράνομα έθιμα που στοιχίζουν σε χρήμα, ακρωτηριασμούς, ακόμα και θάνατο. Φίλοι μου, τα πυροτεχνήματα και τα βεγγαλικά δεν είναι "ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ".

Βασίλης Λαντινιώτης
  PERAHORA.GR

ΒΗMA ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: