Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Λαϊκή Συσπείρωση: Δήμος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγ. Θεοδώρων




Οι εκλεγμένοι κομμουνιστές δημοτικοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο εγγυώνται με όλες τους τις δυνάμεις να αντιμετωπίσουν την αντιλαϊκή λαίλαπα που ξέσπασε στο Δήμο μας. Συγκεκριμένα:....



. Να συγκρουστούν με τον περιβόητο «Καλλικράτη» και τις παρατάξεις που τον ψήφισαν ή στην πράξη τον στηρίζουν με χέρια και πόδια.
. Να καταγγείλουν και να καταψηφίσουν τους αντιλαϊκούς Προϋπολογισμούς, τα δυσβάσταχτα δημοτικά τέλη, τις απολύσεις στο Δήμο και στο Καζίνο Λουτρακίου, τη λογική της ανταποδοτικότητας στον αθλητισμό, τον πολιτισμό, σε κάθε δομή και υπηρεσία του Δήμου.
. Να απαιτήσουν δημόσιο και δωρεάν το κολυμβητήριο και το Loutraki Thermal SPA.
. Να δοθεί πρώτη προτεραιότητα στην Παιδεία με κατασκευή σχολείων και βρεφικών σταθμών και να φύγουν τα κοντέινερ από το Γυμνάσιο και Λύκειο Λουτρακίου καθώς και ενδυνάμωση στο τομέα της δημόσιας υγείας -πρωτοβάθμιας φροντίδας- και αγώνα κατά των ναρκωτικών που μαστίζουν την περιοχή και ουδέ λόγος γίνεται γι' αυτό.
. Να στηρίξουν τους ανέργους και τις διεκδικήσεις τους, τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων και των συνταξιούχων.

ΜΗ ΔΙΝΕΙΣ ΑΛΛΟ ΑΝΟΧΗ σε κάτι τύπους «ανεξάρτητοι» και «υπερκομματικοί» που ζητούν την ψήφο σου για να εφαρμόσουν την ίδια αντιλαϊκή πολιτική, που από κοινού ΠΑΣΟΚ - ΝΔ άσκησαν σε επίπεδο Δήμου, την ψήφισαν και οι κάθε λογής «ανεξάρτητοι» και «υπερκομματικοί» που τώρα διαγωνίζονται ποιος θα κοροϊδέψει περισσότερο το λαό, εμφανιζόμενοι ως «καινούργιοι» ή «αναγεννημένοι» λες και δεν είχαν ποτέ τους διατελέσει δήμαρχοι.

Η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ στο Λουτράκι, υποστηρίζει την ΕΕ και τις αποφάσεις της. Αναγορεύουν ως μόνο υπεύθυνο το Μνημόνιο, κάνοντας γαργάρα την ΕΕ και την αντιδραστική πολιτική της. Για το Μνημόνιο των Μνημονίων, τη Συνθήκη του Μάαστριχτ, που μετά βαΐων και κλάδων ψήφισαν το 1992, ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΣΥΝ, κάνουν τους ανήξερους.

Πάντζος, Π. Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Λαϊκής Συσπείρωσης
Δήμος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγ. Θεοδώρων

Δεν υπάρχουν σχόλια: