Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Οι 44+3 αποχωρήσεις από τον συνδυασμό του Κώστα Λογοθέτη!!!


Ούτε λίγο, ούτε πολύ ο συνδυασμός "Με τους Πολίτες Μπροστά", μετρά 44 αποχωρήσεις από το ψηφοδέλτιό των προηγούμενων δημοτικών εκλογών...

Κάποιοι αποχώρησαν πριν από τις εκλογές, κάποιοι παραιτήθηκαν κατά τη διάρκεια της θητείας τους, κάποιοι διεγράφησαν, κάποιοι δεν συνεχίζουν για τους δικούς τους λόγους. Επίσης, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε τους 2 αντιπροέδρους της Τουριστικής. Πόσοι και ποιοί είναι αυτοί;

Το loutrakiblog.gr έχασε το μέτρημα... Πάμε να τους θυμηθούμε;

Η πρώτη αποχώρηση από το συνδυασμό Με τους Πολίτες Μπροστά, έγινε πριν ακόμα κατατεθεί το ψηφοδέλτιο στο πρωτοδικείο. Ο επιχειρηματίας Αναστάσιος Ροντζώκος, κατηγόρησε τον Κώστα Λογοθέτη για ανακολουθία λόγου και πράξεων και λίγο πριν τις εκλογές του 2010, παραιτήθηκε.

Από την 1η Ιανουαρίου 2011, που η δημοτική αρχή του Κώστα Λογοθέτη ανέλαβε τα ηνία του δήμου μέχρι σήμερα, παραιτήθηκαν από το συνδυασμό "Με τους Πολίτες Μπροστά":



Διαβάστε εδώ την επιστολή αποχώρησής του από τον συνδυασμό

Αργύρης Ψυχογιός:



Παναγιώτης Βαρελάς, Δημήτρης Πέτρου:

«Στις 2 Ιουλίου 2013, συνήλθε η Δημοτική Ομάδα της Παράταξης «Με τους Πολίτες Μπροστά», αποτελούμενη από τους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους της Πλειοψηφίας του Δήμου Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων και αφού άκουσε τις απόψεις των μελών του, μετά από εισήγηση του Δημάρχου κ. Κώστα Λογοθέτη:

Αποφάσισε ομόφωνα να διαγραφούν από μέλη του συνδυασμού και της Δημοτικής Ομάδας, ο κ.κ. Βαρελάς Παναγιώτης και Πέτρου Δημήτριος, Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων, λόγω «της πολλάκις εκφρασμένης διαφωνίας τους, δημόσια και εγγράφως, με τις θέσεις της παράταξης και την ασκούμενη πολιτική από την Διοίκηση του Δήμου, με αποτέλεσμα να απέχουν από τις κοινές επιλογές και προσπάθειες της παράταξης».

Γιώργος Μπάκος:

Στη συνεδρίαση που πραγματοποίησε σήμερα ο συνδυασμός "Με τους Πολίτες Μπροστά", μεταξύ άλλων, αποφάσισε να θέσει εκτός δημοτικής ομάδας τον Γιώργο Μπάκο. Αιτία της διαγραφής του, η πολλάκις εκφρασμένη διαφωνία του με τις πάγιες θέσεις της παράταξης και την ασκούμενη πολιτική από τη διοίκηση.

Νίκος Λόης:

Στις 24 Φεβρουαρίου 2014, ήταν η σειρά του Νίκου Λόη, να αποχωρήσει από το συνδυασμό κατηγορώντας τον δήμαρχο Κώστα Λογοθέτη ότι διέρρηξε τη σχέση εμπιστοσύνης που είχαν μέχρι τώρα. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Μετά από διαλογική συζήτηση με τους «ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ» και την διαπίστωση ότι:
α) διαρρήχτηκε η σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ του Δημάρχου ,ως εκπροσώπου της παράταξης πλειοψηφίας του Δήμου Λουτρακίου Αγίων Θεοδώρων, ‘’ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ’’ και του Νικολάου Λόη Δημοτικού Συμβούλου και Προέδρου του ΔΣ του Προμηθέα, αφού οι εορτές των Αποκριών , τις οποίες, παραδοσιακά πραγματοποιούσε τόσο το πνευματικό κέντρο, όσο και ο ‘’ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ’’, ανατέθηκαν για πρώτη φορά και σε προεκλογική περίοδο στον αρμόδιο αντιδήμαρχο πολιτισμού, οπότε αίρεται η εμπιστοσύνη της πλειοψηφίας στο πρόσωπο του Νικολάου Λόη,
β) η διαρκής υποβάθμιση του νομικού προσώπου του ΠΡΟΜΗΘΕΑ με την υποχρηματοδότησή του, και
γ) ότι τα περισσότερα από την προγραμματισμένη συμφωνία με τους «ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ» δεν έχουν υλοποιηθεί μέχρι τώρα, αισθάνομαι την ανάγκη να δηλώσω την ανεξαρτητοποίησή μου από την παράταξη της πλειοψηφίας «ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ».
Την απόφασή μου αυτή στηρίζουν οι «ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ».
Όσον αφορά την προεδρία μου στο Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. «ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ» θέτω στην διάθεση του Δημοτικού Συμβουλίου την παραίτησή μου, εφόσον το κρίνει απαραίτητο το Δημοτικό Συμβούλιο, ως αρμόδιο για τον ορισμό του Προέδρου του Δ.Σ. του Νομικού Προσώπου.

Με εκτίμηση

Νικόλαος Λόης
Δημοτικός Σύμβουλος
Και Πρόεδρος ΔΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑ

Επίσης, παραιτήθηκαν και οι Δημήτρης Λογοθέτης, Δημήτρης Κοντός από αντιπρόεδροι της Τουριστικής ΑΕ

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού "Με τους Πολίτες Μπροστά", θα συναντήσει κανείς ονόματα όπως του Σπύρου Νικολάου, Γιώργου Γλυκοφρύδη και Δημήτρη Κυριάκη, που ενώ είχαν δηλώσει την παραίτησή τους ή την ανεξαρτητοποίησή τους, αποφάσισαν να ξαναθέσουν εαυτούς στην εκλογική μάχη με υποψήφιο δήμαρχο τον Κώστα Λογοθέτη.

Ήταν με τους Πολίτες Μπροστά και πλέον δεν είναι οι:

Λουκάς Λουκάς
Γλυκοφρύδης Δημήτριος
Δήμου Κωνσταντίνος
Δοσσαράς Χαράλαμπος
Μαρίνης Άρης
Ψυχογιός Ανάργυρος
Δέδε – Βλαστάρη Θεοδώρα
Αθανασάκου Κωνσταντίνα (Ντίνα)
Δέλγα – Θωμαΐδη Ελένη
Θώδης Αθανάσιος
Κακαβάς Γεώργιος
Γεωργίου Δημήτριος
Λουκάς Δημήτριος
Στάμου Μαρία
Τάσης Πέτρος
Τσιλιμίγκρα Ευτυχία
Φωκάς Μιχαήλ
Κυριαζής Ιωάννης
Λογοθέτη Αγγελική
Μιχαλού Καλλιόπη
Παπαδοπούλου Σοφία
Παπαϊωάννου Νεκταρία
Παύλου Παρασκευάς
Πέτρου Δημήτριος (Ράκας)
Σκλίας Δημήτριος
Δρούγκας Γεώργιος
Καράνικα Παναγιώτα
Χάλαρη Ειρήνη
Θυμής Νικόλαος
Κάχρου – Λογοθέτη Μαρία
Μίχα Βασιλική – Ιωάννα
Μπάκος Γεώργιος
Νόση Αικατερίνη
Πέτρου Ευάγγελος
Σπάρος Ιωάννης
Αλεξάκης Αλέξιος
Γεωργοπάνου Γεωργία
Λάμπρου Δημήτριος
Στέφα Μαρία
Πάτρας Μαρίνος
Στάμου – Παντούδη Αικατερίνη
Ψυχογιός Χρήστος
Βαρελάς Παναγιώτης
Λόης Νικόλαος

Σύνολο 44 υποψήφιοι...
loutrakiblog

Δεν υπάρχουν σχόλια: