Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Λυπάμαι Κύριε Δήμαρχε..(Κ. Λογοθέτη δες τι σημαίνει παράγω έργο)

 















 
Σ.Σ. Δήμαρχε Κώστα Λογοθέτη, διάβασε μήπως και καταλάβεις τι σημαίνει ΜΠΟΡΩ, ΘΕΛΩ και τελικά ΠΑΡΑΓΩ έργα. 

Σ.Σ. Ένα τρανό παράδειγμα της αλγεινής και παρελκυστικής πολιτικής του Κ. Λογοθέτη, και της εμμονής του στο ψέμα και στην εξαπάτηση. 
Διαβάστε το παράπονο ενός καλού φίλου και υπέροχου μουσικού, μέσα από την δημοσίευση που έκανε ο ίδιος στο λογαριασμό του στο fb. 

Όσον αφορά τον Άρχοντα του τόπου...εντάξει το πήραμε το μήνυμα.
Είναι το ίδιο μήνυμα εδώ και τριάμιση χρόνια. Μας αγνοεί, όπως σε εκείνα τα μετεκλογικά ραντεβού με τα παλαιά μέλη της Φιλαρμονικής
Λουτρακίου που δεν εμφανίστηκε ποτέ. 
Τότε είπαμε εντάξει, δεν έχεις μάθει πού βρίσκεται το κτίριο μας θέλεις χρόνο. 
Ο χρόνος όμως πέρναγε και παρ όλη την προσπάθεια που κάναμε (χωρίς καμία υλική, ηθική, χρηματική βοήθεια από εσένα) δεν υπήρξε ούτε μία καλή κουβέντα παρά μόνο απαξίωση...
Σε αυτές τις ελάχιστες φορές που συναντήθηκες με το σώμα της Φιλαρμονικής ήταν εθιμοτυπικές και καλύφθηκες πίσω από έναν μακρινό χαιρετισμό.
Μέσα από τις χειρότερες δυνατές συνθήκες κρατήσαμε ζωντανή την μπάντα, την μεγαλώσαμε και την κάναμε πρότυπο. 
Συμπράξαμε με τεράστια ονόματα της Ελληνικής Μουσικής Σκηνής, ανεβάσαμε παράσταση στο Θέατρο Badminton, φτάσαμε να αριθμούμε 160 μέλη (τα 80 βγήκαν στην περιφορα του Επιταφείου), έχουμε διοργανώσει δύο (!!!) σεμινάρια χάλκινων πνευστών με τους Metallon της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών και τους πήγαμε στα Δημοτικά Σχολεία αλλά εσύ ήσουν...απών!
Απλά να πω, πως ο Δήμαρχος Αγρινίου όταν πήγαν εκεί για τριήμερο σεμινάριο όχι μόνο τους κάλεσε στο Δημαρχείο για να τους γνωρίσει αλλά προλόγισε και την τελική τους συναυλία...(σε αντίθεση με εσένα που δεν ξέρουν ούτε το όνομά σου).
Το χθεσινό όμως δεν έχει προηγούμενο.
Στην ίδια αίθουσα που ζητήθηκε να γίνει αυτό το περιβόητο debate ανέβηκε μια τεράστια και ανεπανάληπτη Μουσική Παράσταση κε Δήμαρχε, όχι μόνο από την Φιλαρμονική Λουτρακίου (που εσύ αγνοείς), αλλά και από τα παιδιά ενός Σχολείου.
Του Μουσικού Σχολείου Κορίνθου!!!
Έδωσαν το παρόν άνθρωποι όλων των ηλικιών, από όλα τα μέρη του Νομού μας (από Αγίους Θεοδώρους μεχρι Νεμέα Ξυλόκαστρο Κιάτο) και εσύ κατάφερες να είσαι ΑΠΩΝ!!!
Καταλαβαίνω πως μπορεί να μην σου αρέσει ο Κινηματογράφος όπως η Ποίηση, καταλαβαίνω πως μπορεί να προτιμάς άλλη Φιλαρμονική από την δική μας.
Όμως εδώ μιλάμε για τους κόπους και τις προσπάθειες ΠΑΙΔΙΩΝ.
Παιδιών της Φιλαρμονικής Λουτρακίου,
Παιδιών του Μουσικού Σχολείου Κορίνθου, (μην σε μπερδεύει ο τίτλος, τα 48 από τα 125 παιδιά του σχολείου μένουν στο Λουτράκι) και τα αγνόησες και αυτά!!!
Ήρθε ο Αλέξης Κωστάλας, Αντιπεριφερειάρχες, πολιτικά πρόσωπα από την Περιφέρεια και Προιστάμενοι Εκπαίδευσης Πελοποννήσου στο σπίτι σου και εσύ έλλειπες!!!
Σε άλλη μία μεγάλη Μουσική Εκδήλωση ήσουν ΑΠΩΝ!!!
Λυπάμαι Κύριε Δήμαρχε
Κυριακή κοντή γιορτή...

Παναγιώτης Δρίτσας

Δεν υπάρχουν σχόλια: