Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

Με πίστη..Με ικανοποίηση και με Τιμή


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Μια ξεχωριστή ημέρα ήταν η χθεσινή για το τμήμα μας. Όμορφες στιγμές, με συγκίνηση και ιδιαίτερη χαρά.
 
Η ομάδα του τμήματος Χάντμπολ του Ποσειδώνα, εχθές το απόγευμα, πήγε στον Ιερό Ναό της Παναγίας Γιάτρισσας, όπου συναντήθηκε με τον ΠαπαΝίκο, για να του χαρίσει μια αγωνιστική μπλούζα της ομάδας μας, και να τον ευχαριστήσει για την διαρκή εμπιστοσύνη του και αγάπη του προς εμάς.
Ο Παπανίκος μας είπε επιγραμματικά: Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που στην αρχή της χρονιάς, στον αγιασμό της ομάδας μας, σας ευχήθηκα υγεία και να μας κάνετε υπερήφανους. Και με την βοήθεια της Παναγίας, ολοκληρώθηκε η χρονιά με υγεία και πράγματι μας κάνατε υπερήφανους με την φετινή πορεία σας και με το ήθος σας.
Αξίζετε όλοι, από την....
Διοίκηση του Σωματείου μέχρι και τον μικρότερο αθλητή σας, τα θερμά μου συγχαρητήρια γιατί μέσα από τις δυσκολίες και την σκοτεινή πλευρά της καθημερινότητας μας κάνατε υπερήφανους και γίνατε η αιτία σε πολύ κόσμο να ενδιαφερθεί και να σας αγκαλιάσει.
Και πάλι συγχαρητήρια. Στην συνέχεια μας χάρισε από μια εικονίτσα της Παναγιίας Γιάτρισσας λέγοντας..εάν σας ρωτήσουν πως τα καταφέρατε…. Δείξτε την Παναγία μας και πείτε τους, ήταν ο λόγος που η ομάδα ήταν σε υψηλά επίπεδα ψυχικού φορμαρίσματος.
Στην συνέχεια τα πειράγματα έδωσαν και πήραν και το κλίμα, έξω από τον Ιερό ναό, έγινε ακόμη πιο ευχάριστο την στιγμή της φωτογραφίας.
Εμείς με την σειρά μας, με τον αρχηγό μας τον Παπαδόπουλο Π. τον ευχαριστήσαμε για μια ακόμη φορά.
Στην συνέχεια η ομάδα μας πήγε δίπλα από την Εκκλησία μας, στην χορηγό μας, το βιβλιοπωλείο Η ΧΑΡΤΟΜΑΝΙΑ και τον Κο Γκιώνη Γιώργο, που καθ`όλη την χρονιά ήταν στο πλευρό μας και μας βοηθούσε σε ότι του ζητούσαμε.
Μας ευχαρίστησε με την σειρά του ο Κος Γκιώνης λέγοντας: Σας ευχαριστώ πολύ. Οι δυσκολίες και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις μου δεν μου επέτρεψαν να είμαι πιο πολύ δίπλα σας. Σας ευχαριστώ πολύ όλους.
 Ακολούθησε το πρόγραμμα της ομάδας στο κλειστό γυμναστήριο, και εν συνεχεία παραβρεθήκαμε στην Ιχθυόεσσα, στην παραλιακή ζώνη του Λουτρακίου, που μας έκανε την τιμή να μας προσκαλέσει ο Κος Μελέτης Χρήστος, για να μας ευχαριστήσει, για την χαρά και την ικανοποίηση που νιώθει για την επιτυχία της ομάδας μας
Είναι μεγάλη μου τιμή να βλέπω κάτι από τον τόπο μας να πηγαίνει μπροστά ήταν τα πρώτα λόγια του Κου Μελέτη. Χρειάζεται αυτή η πόλη την εξωστρέφεια και την στήριξη των επαγγελματιών της πόλης μας. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω και να σας πω, ότι νιώσαμε όλοι μας, και νιώθουμε ακόμη μεγάλη ικανοποίηση για την φετινή σας πορεία. Συνεχίστε έτσι και εμείς θα είμαστε δίπλα σας όσο μπορούμε.
Ακολούθησε ένα υπέροχο γεύμα με πλούσια εδέσματα και άφθονο γέλιο.
Οι συζητήσεις και οι σκέψεις μας γύρω από την ομάδα και την πόλη έδωσαν και πήραν με τον Κο Μελέτη.
Τον ευχαριστήσαμε ιδιαίτερα για την τιμητική του πρόσκληση και την στήριξη του. Είναι και για εμάς μεγάλη τιμή που μας καλούν για να μας ευχαριστήσουν οι επαγγελματίες της πόλης μας.
Χρειαζόμαστε την βοήθεια όλων.
 
Το τμήμα Χάντμπολ.



Δεν υπάρχουν σχόλια: