Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

Eκθεση φωτογραφίας με θέμα Περιβάλλον-“Η Αντίστροφη Μέτρηση”.







Άγιοι Θεόδωροι: 3 Οκτωβρίου 2014


O Φωτογράφος-Ρεπόρτερ Florin Craus διοργανώνει από 17 μέχρι 24 Οκτωβρίου 2014 στην αίθουσα του ΚΑΠΗ Αγίων Θεοδώρων έκθεση φωτογραφίας με θέμα Περιβάλλον-“Η Αντίστροφη Μέτρηση”.

Σκοπός της έκθεσης είναι η ευαισθητοποίηση των κατοίκων για την προστασία του περιβάλλοντος καθώς και η συλλογή σχολικών ειδών που θα πραγματοποιείται παράλληλα στο περιθώριο της έκθεσης προκειμένου εν συνεχεία προσφερθούν στις ευπαθείς ομάδες της περιοχής.

Η ανωτέρω έκθεση, η οποία τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων, θα πλαισιώνεται από πίνακες ζωγραφικής του Συλλόγου Γυναικών Αγίων Θεοδώρων με δημιουργίες των κυριών:
Δήμητρας Νικολάου Σταμούλη
Ρούλας Σταθάτου
Ελένης Βουτηχτή
Μαργαρίτας Σεγκότα
Σμαράγδας Πασχαλίδου
Βασιλικής Στάμου
Τζένης Μπινιάρη
Ευαγγελίας Σακελλαρίου
Ζήνας Ρίο
Πώλας Μπινιάρη
O μαέστρος, κορυφαίος δεξιοτέχνης και μουσικός Στέργιος Καμπούρης θα κοσμήσει μουσικά το χώρο κατά τη διάρκεια των εγκαινίων της εκθέσεως.

Επιπλέον την Κυριακή 19 Οκτωβρίου και ώρα 11.00 πμ στα πλαίσια της ανωτέρω εκθέσεως ομάδες παιδιών της πόλης θα παρουσιάσουν ζωγραφιές και κατασκευές τους.

Θα αποτελούσε ιδιαίτερη τιμή για μας να παρευρεθείτε στα εγκαίνια της εκθέσεως την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου και ώρα 19.30 στο ΚΑΠΗ Αγίων Θεοδώρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: