Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Μοναδικό: Δείτε πώς κάνει μπάνιο αυτός ο μπαμπάς την κόρη του!(βίντεο)

Μοναδικό: Δείτε πώς κάνει μπάνιο αυτός ο μπαμπάς την κόρη του!(βίντεο)
Οι σημερινοί μπαμπάδες, κάνουν πολλά περισσότερα πράγματα απ' ότι έκαναν στο παρελθόν. Θέλουν να έχουν ενεργό ρόλο στο «μεγάλωμα» των παιδιών τους και μέρα με την μέρα, χρόνο με τον χρόνο, όλο και κερδίζουν έδαφος.


Μάλιστα μπορεί να τα καταφέρνουν σε πολλά πράγματα το ίδιο καλά με εμάς τις μαμάδες. Υπάρχουν πράγματα που μπορούν να δέσουν συναισθηματικά έναν μπαμπά με το παιδί του. Όπως για παράδειγμα το μπανάκι του παιδιού. Είναι τόσο όμορφο και τόσο ρομαντικό, να βλέπεις έναν μπαμπά να κάνει τόσο τρυφερά μπάνιο τη μικρή του κόρη.
Με κινήσεις απαλές, με κινήσεις τρυφερές, με κινήσεις όλο αγάπη αυτός ο μπαμπάς κάνει μπάνιο την 9 μηνών κορούλα του, χωρίς να φοβάται να την πιάσει, χωρίς να φοβάται να την πλύνει. Καθώς θα βλέπετε αυτό το βίντεο θα συνειδητοποιήσετε πώς ένα όμορφο χαμόγελο θα είναι ζωγραφισμένο στα χείλη σας.
Πολλοί μπαμπάδες ίσως θυμηθείτε την κόρη σας όταν ήταν μωρό, άλλοι πάλι ίσως το βράδυ δοκιμάσετε να κάνετε μπάνιο εσείς την κόρη σας, που μέχρι χθες ήταν δουλειά της μαμάς και κάποιοι άλλοι μέλλοντες μπαμπάδες ίσως ονειρευτούν τη στιγμή που θα φερθούν με τόση στοργή και στο δικό τους παιδί.
Απολαύστε αυτό το όμορφο και γλυκό βίντεο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: