Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

KAΠΟΚΑΚΗΣ Ν. ΓΕΩΡΓΙΟΣ






Στις επικείμενες εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, είμαι υποψήφιος βουλευτής στο Νομό  Κορινθίας  με το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστώνμε την μοναδική υπόσχεση ότι θα προσπαθήσω να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης σας.Σε αυτή τη δύσκολη για τους πολίτες και την πατρίδα μας περίοδο, ζητώ την στήριξή σας και τη διαρκή συνεργασία σας ,προκειμένου να σας εκπροσωπήσω στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Ο Νομός μας έχει ανάγκη να διεκδικήσει ένα καλύτερο ρόλο στο αναπτυξιακό περιβάλλον. Έχει ανάγκη από Ανάπτυξη στην πράξη, γιατί αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος καταπολέμησης της ανεργίας που μαστίζει την περιοχή μας.

Τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα, όπως τα ποιοτικά αγροκτηνοτροφικά μας προϊόντα, η μοναδική πολιτιστική μας ταυτότητα, οι αρχαιολογικοί μας χώροι και το μοναδικό φυσικό περιβάλλον χρειάζονται ανάδειξη και οικονομική εκμετάλλευση.

Στόχος μου είναι να διεκδικήσω όσα δικαιούμαστε.
Να αντισταθώ όπου χρειάζεται.
Να κάνω τις απαιτούμενες ρήξεις όταν αυτές είναι αναγκαίες.

Στις 25 Ιανουαρίου σας ζητώ να μου δώσετε την δύναμη να αγωνιστώ για εσάς και τις οικογένειές σας.

Σας ζητώ να σφυρηλατήσουμε μια νέα σχέση ειλικρίνειας, εμπιστοσύνης και αλληλοσεβασμού . Πιστεύω ότι είναι ώρα ευθύνης για όλες και όλους μας.

Στις 25 Ιανουάριου λέμε <<Ναι>> στην σταθερή πορεία της χώρας και <<Όχι>> στους επικίνδυνους λαϊκισμούς , την ανέξοδη παροχολογία που εμφανίζεται ως πρόγραμμα σωτηρίας .






4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ανεξαρτήτως κόμματος ευτυχώς που νεοι άνθρωποι θέλουν να αγωνιστούν για το μέλλον της πατρίδας... Θέλουμε πολιτικούς που αγαπούν την Ελλάδα..... Καλή επιτυχία

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια στους νέους ανθρώπους που νοιάζονται για το κοινό καλό.Καλή επιτυχία στον κ.Καποκάκη

Ανώνυμος είπε...

Καλή επιτυχία

Ανώνυμος είπε...

Αρκετά με τους επαγγελματίες πολιτικούς, ας εμπιστευτούμε νέους ανθρώπους επιτέλους