Οι Τούρκοι¨ζεσταίνονται¨για τα ΕΞΑΜΙΛΙΑ; Η παρακάτω είδηση μέσα σε μερικές ώρες έγινε ευρέως γνωστή.


Τι κρύβεται όμως πίσω από την ενέργεια αυτή των Τούρκων που συμπίπτει με την παραμονή της έλευσης των τεχνικών κλιμακίων – Θεσμών των μνημονιακών εταίρων μας από την Εσπερία;
¨Την ώρα που η νέα ελληνική κυβέρνηση είναι προσηλωμένη στις διαπραγματεύσεις του Eurogroup, η Άγκυρα ανακοινώνει δεσμεύσεις περιοχών τόσο στο Αιγαίο όσο και στο Ιόνιο Πέλαγος, αμφισβητώντας ευθέως τα ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα.
Ο αριθμός των περιοχών, τα όρια τους, καθώς και οι χρόνοι δέσμευσής τους, που παρουσιάζονται στους επόμενους χάρτες, θα μπορούσαν να χαρακτηρισθούν ως «πρωτόγνωρη τουρκική επιθετικότητα», η οποία φέρνει στη μνήμη μας την κρίση των Ιμίων αναφορικά με τρία χαρακτηριστικά της: το ΧΡΟΝΟ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ, την ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΑΠΕΙΛΗ και τον ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΜΟ.
Σύμφωνα με ανακοινώσεις της Γεωγραφικής-Υδρογραφικής-Ωκεανογραφικής Διεύθυνσης των Τουρκικών Ναυτικών Δυνάμεων που δημοσιεύθηκαν στην επίσημη ιστοσελίδα της, στις 31-12-2014, στις 24-01-2015 την παραμονή των εκλογών, στις 14-02-2015, στις 21-02-2015, στις 27-02-2015 και στις 28-02-2015, δεσμεύονται για εκτέλεση πυρών οι περιοχές που φαίνονται στο παραπάνω Χάρτη 1.¨ Του Χρήστου Μηνάγια Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Ποντίκι http://www.onalert.gr/
Και ενώ στις 3 Μαρτίου οι Τούρκοι πήραν πίσω την κατάπτυστη ΝΟΤΑΜ της 27 Φεβρουαρίου με την οποία χώριζαν το ΑΙΓΑΙΟ στην μέση και μάλιστα με ανακοίνωση , ο εκπρόσωπος του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών Τανζού Μπιλγκίτς ανέφερε «Το ζήτημα των μακροχρόνιων δεσμεύσεων περιοχών στο Αιγαίο εκ μέρους της Ελλάδας και της χώρας μας είναι επίκαιρο εδώ και μεγάλο διάστημα.
Τον περασμένο χρόνο είχαμε προτείνει στην ελληνική πλευρά την αμοιβαία κατάργηση των περιοχών αυτών. Ωστόσο, μέχρι σήμερα η ελληνική πλευρά δεν μας έχει απαντήσει θετικά. Επιθυμούμε το πρόβλημα αυτό να επιλυθεί στο πλαίσιο των συνομιλιών για τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης μεταξύ της Τουρκίας και της Ελλάδας». Στην ανακοίνωση υπογραμμίζεται επίσης: «Για τον σκοπό αυτόν ακυρώνεται η πρόσφατη διακοίνωση μας για δέσμευση περιοχών, η οποία ανακοινώθηκε κατά λάθος με λανθασμένες συντεταγμένες. Στη φάση αυτήν και για ένα διάστημα δεν θα προχωρήσουμε σε νέα δέσμευση. Βεβαίως, διατηρούμε τη στηριζόμενη στην αρχή της αμοιβαιότητας στάση μας στο ζήτημα αυτό».
03/03/2015
Το ¨στρατηγικό βάθος¨ του ψεύδους και της τουρκικής πλάνης σε όλο του το μεγαλείο.
Σήμερα οι μπαμπέσηδες τουρκαλάδες ¨πριν αλέκτωρ λαλήσει¨ εκτός και αν ¨λάλησε¨ από αλλού προχωρούν πέρα από την ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ του Αιγαίου.
Αν παρατηρήσει κάποιος τον παραπάνω χάρτη αμέσως στο μυαλό του έρχονται τα παρακάτω λόγια.
¨Ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός είχε δίκιο που είπε για τα «Εξαμίλια», διότι τα «Εξαμίλια» δεν είναι ούτε χωριά, ούτε πόλεις, αλλά είναι τα έξι ναυτικά μίλια, η ζώνη των έξι μιλίων που περιβάλλει τα παράλια της Ελλάδας και κάθε νησί μας. «Εξαμίλι» είναι κάθε σημείο που απέχει έξι μίλια από τις ακτές της Ελλάδας, χερσαίες ή νησιωτικές. Εκεί, λοιπόν, θα γίνει εκείνο που είπε ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός¨ σελ. 417
¨ Όταν ο τουρκικός στόλος ξεκινήσει να κατευθύνεται κατά της Ελλάδος και φθάσει στα έξι μίλια, πράγματι θα καταστραφεί. Θα είναι η ώρα που θα έχουν τα κόλλυβα στο ζωνάρι τους. Αλλά, αυτό δε θα γίνει από εμάς. Αυτό είναι το θέλημα του Θεού. Το «Εξαμίλι» θα είναι η αρχή του τέλους…Μετά θα αρχίσουν όλα τα γεγονότα, που θα καταλήξουν στο να πάρουμε την Πόλη….
Την Πόλη θα μας τη δώσουν….. Θα γίνει πόλεμος μεταξύ Ρωσίας και Τουρκίας¨
Αποκαλύψεις και προφητείες που προείπε ο Γέροντας σήμερα ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ Επισμηναγού ε.α. Νικολάου Ζουρνατζόγλου «Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης, 1924 – 1994 http://www.newsbomb.gr/
Μπορεί οι τουρκαλάδες θαλασσόλυκοι να ¨ζεσταίνονται¨ για τα ΕΞΑΜΙΛΙΑ αλλά την ίδια στιγμή κάποιοι άλλοι κάνουν ηλιοθεραπεία πάνω στα καταστρώματα τους διαπλέοντας όλες τις απίθανες γωνιές της Μεσογείου.
Moskva
¨ Το μεγάλο αποβατικό πλοίο του Ρωσικού Στόλου της Βαλτικής «Αλεξάντρ Σαμπάλιν», το πυρηνοκίνητο «Γιαμάλ» και η κορβέτα «Λάντνι» πέρασαν τα Στενά της Μαύρης θάλασσας και κατέπλευσαν προς τη Μεσόγειο, όπως ανακοίνωσε το Γενικό Επιτελείο του ρωσικού Πολεμικού Ναυτικού. Σύμφωνα με δημοσίευμα του ειδησεογραφικού πρακτορείου Interfax, το περασμένο Σάββατο, η κορβέτα «Λάντνι» και το αποβατικό «Γιαμάλ» του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας, καθώς και το αποβατικό «Αλεξάντρ Σαμπάλιν» του Στόλου της Βαλτικής πέρασαν τα Στενά του Βοσπόρουκαι ήρθαν στη Μεσόγειο.
Εξάλλου, στα τέλη Ιανουαρίου αναφέρθηκε ότι ομάδα ρωσικών πλοίων με επικεφαλής την ναυαρχίδα του στόλου της Μαύρης Θάλασσας «Μοσκβά» ήρθε μέσω της διώρυγας του Σουέζ στη Μεσόγειο.¨ 11 Φεβρουαρίου 2015