Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Δέκα υποθέσεις εξορκισμού που θα σου προκαλέσουν εφιάλτες




Δαιμονισμένοι άνθρωποι που έχασαν τις ζωές τους κατά τη διάρκεια τελετών εξορκισμού ή μετά τη λήξη τους, αφού όμως είχαν εκπληρώσει τις προσταγές των σκοτεινών πνευμάτων
Μπορεί ο εξορκισμός να φαντάζει μόνο σενάριο ταινίας θρίλερ, ωστόσο, όπως φαίνεται,  είναι πολλά τα παραδείγματα ανθρώπων που υποτίθεται ότι είχαν κυριευτεί από κακά πνεύματα και έχουν αφαιρέσει ζωές ή και έχουν χάσει τις δικές τους κατά τη διάρκεια τελετών εξορκισμού.
Δέκα χαρακτηριστικές περιπτώσεις. Αν φοβάστε τα θρίλερ, μη συνεχίσετε.
10. Roland Doe

  Αφού προσπάθησε να επικοινωνήσει με την νεκρή θεία του χρησιμοποιώντας ένα επιτραπέζιο τραπέζι, το Ouija, ο Roland εμφάνισε σημαντικές ικανότητες κίνησης αντικειμένων με τηλεπάθεια. Κατά τη διάρκεια του εξορκισμού του ξεστόμισε λέξεις όπως "κακό" και "κόλαση". Οι ίδιες λέξεις εμφανίζονταν χαραγμένες στο δέρμα του.
9. Maricica Irina Cornici

  Κυριευμένη από τον διάβολο, ήταν η μοναχή σε μοναστήρι της Ρουμανίας. Κατά τη διάρκεια των εξορκισμών της, την έκλεισαν σε κλουβιά και την έδεσαν πάνω σε σταυρό, με αποτέλεσμα να πεθάνει από ασφυξία.
8. Julia

  Η γυναίκα που ισχυριζόταν ότι μπορούσε να κάνει τα αντικείμενα να πετούν, να ελέγχει τη θερμοκρασία και να γνωρίζει μυστικά ανθρώπων που δεν είχε συναντήσει ποτέ στη ζωή της. Παρακολουθούνταν από έναν ψυχίατρο, που μετά από πολλές συνεδρίες, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ήταν δαιμονισμένη.
7. David Berkowitz

  Πρόκειται για έναν κατά συρροήν δολοφόνο που είχε αφαιρέσει τις ζωές 6 ανθρώπων, ενώ άφησε άλλους 7 τραυματίες. Όταν συνελήφθη, ισχυρίστηκε ότι ο σκύλος του γείτονα είχε δαιμονιστεί και τον διέταζε να σκοτώνει, με στόχο να πραγματοποιήσει σατανιστικές τελετές.
6. Anna Ecklund

  Οι γονείς της έκαναν πολλά ξόρκια στην ίδια, μέχρι που άλλαξε συμπεριφορά και έγινε πιο βίαιη. Αναφέρεται ότι το 1928 κατάφεραν να την εξορκίσουν. Κατά τη διάρκεια της τελετής αιωρήθηκε στον αέρα και άρχισε να αιμορραγεί.
5. Clara Germana Cele

  Αφού άρχισε να υποστηρίζει τον σατανά, καταλήφθηκε από κακά πνεύματα. Κατά τη διάρκεια των τελετών εξορκισμού την απωθούσαν τα ιερά αντικείμενα, όπως ο σταυρός. Επίσης κατά τη διάρκεια της τελετής ανυψώθηκε στον αέρα με 170 ανθρώπους να γίνονται μάρτυρες του παράξενου θεάματος.
4. Arne Cheyenne Johnson

  Ένας άνδρας όταν καταδικάστηκε για φόνο ισχυρίστηκε ότι είχε κυριευθεί από τα κακά πνεύματα. Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε, τα πνεύματα τον παρέσερναν και του έκαναν κακό, ωστόσο το δικαστήριο δεν έδωσε σημασία στους ισχυρισμούς του.
3. Janet Moses

  Η Janet πέθανε μετά από μια τελετή εξορκισμού μιας φυλής Μαορί. Αφού έχασε την οικογένειά της άρχισε να φέρεται σαν λιοντάρι, το έμβλημα της οικογένειάς της. Κατά τη διάρκεια της τελετής, της έριχναν νερό με αποτέλεσμα να πνιγεί.
2. Anneliese Michel

  Όταν ήταν 16 ετών, η πνευματική κατάσταση της Anneliese χειροτέρευσε και για αυτό προχώρησε σε τελετή εξορκισμού. Ξαφνικά η ίδια μπορούσε να μιλήσει αραμαϊκά και μάντεψε την... ημερομηνία του θανάτου της. Πραγματοποιήθηκαν περίπου 67 μυστικές τελετές εξορκισμού πριν χάσει τη ζωή της.
1. Michael Taylor

Ένας  αφοσιωμένος Χριστιανός υποβλήθηκε σε ολονύχτιο εξορκισμό για να καθαρίσει το σώμα του από 40 δαίμονες. Ξαφνικά εντοπίστηκε στον δρόμο γυμνός πνιγμένος σε λουτρό αίματος, λίγο νωρίτερα είχε δολοφονήσει τη γυναίκα και το σκύλο του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: