Κυριακή 5 Απριλίου 2015

ΔΗΜΟΣ ΛOΥΤΡΑΚΙΟΥ- ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ- ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ




      
Θ Ε Μ Α  :  "Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση
Δημοτικής Κοινότητας Λουτρακίου-Περαχώρας".



            Παρακαλούμε όπως προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων (Ιάσονος & Εθν. Αντιστάσεως) την 7η   Απριλίου   2015, ημέρα  Μ.Τρίτη   και ώρα 18:30 για συζήτηση και λήψη Απόφασης στα κατωτέρω θέματα της ημερήσιας διάταξης :

1.                Χορήγηση ή μη προέγκρισης άδειας ίδρυσης στην « ΣΠΑΚ ΜΑΡΚΕΤ Α.Ε.» για το Κ.Υ.Ε. ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ & ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΠΟΤΩΝ (Μικτό κατάστημα τροφίμων) , το οποίο βρίσκεται επί της Ε.Ο. Λουτρακίου- Περαχώρας , στην είσοδο της κωμοπόλεως Περαχώρας.

2.                Εισήγηση επί του Κανονισμού Λειτουργίας Εμποροπανήγυρης στα πλαίσια του εορτασμού της Τοπικής Θρησκευτικής Εορτής της Παναγίας Γιάτρισσας στο Λουτράκι.

3.                Εισήγηση επί του Κανονισμού Λειτουργίας Εμποροπανήγυρης στα πλαίσια του Εορτασμού της επετείου της Πρωτομαγιάς  στο Λουτράκι.

4.                Γνωμοδότηση επί της πρότασης κατασκευής ποδηλατικών μονοπατιών και ποδηλατικού πάρκου της Ελληνικής Ένωσης Ορεινής Ποδηλασίας, στην περιοχή του Λουτρακίου.

5.                Εξέταση αιτήματος αναφορικά με την συντήρηση -  αποκατάσταση ζημιών στο Πάρκο Δεξαμενής.


                                                                                                                    ΕΛΕΝΗ ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΥ
Κοινοποίηση:
-          Ανάρτηση στην ιστοσελίδα του Δήμου
                                                                                                                  ΠΡΟΕΔΡΟΣ
   Δημοτικής Κοινότητας
 Λουτρακίου-Περαχώρας

Δεν υπάρχουν σχόλια: