Τρίτη 5 Μαΐου 2015

Πρόσκληση-Ενημέρωση για την παρενόχληση ανηλίκων από το Σώμα Ελληνικού του Τοπικού Τμήματος Λουτρακίου




 
Πρόσκληση-Ενημέρωση για την παρενόχληση ανηλίκων από το Σώμα Ελληνικού του Τοπικού Τμήματος Λουτρακίου

 
Το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού του Τοπικού Τμήματος Λουτρακίου και οι Κλάδοι Οδηγών και Μεγάλων Οδηγών προσκαλούνε τους μαθητές της E’ και ΣΤ’ των Δημοτικων Σχολειών Λουτρακίου και την Α’ και Β’ Γυμνασίου Λουτρακίου καθώς και τον Σύλλογο Διδασκ'οντων Δημοτικών Σχολείων και Γυμνασίου , σε μια συγκέντρωση που αφορά την παρενόχληση ανηλίκων, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Μαΐου 2015 , στο Γ’ Δημοτικό Σχολείο Λουτρακίου και ώρες από 5:00μ.μ. έως 7.00μ.μ.
Θεωρούμε ότι η παρενόχληση ανηλίκων έχει αυξηθεί τα τελευταία χρόνια αφού το διαδίκτυο έχει μπει στην καθημερινότητα μας. Γνωρίζοντας και κατανοώντας τι πρέπει να προσέχουμε και που μπορούμε να απευθυνθούμε σε τυχόν τέτοιου είδους ενοχλήσεις θα βοηθήσει στην επαγρύπνηση των παιδιών για το μέλλον τους.
Εισηγήτρια θα είναι η Κα. Κωνσταντίνα Κωνσταντινίδη, δασκάλα και πρεσβευτής πλοήγησης στο διαδίκτυο, κάτοχος Master in ICT in Education και Μέλος του Safer Internet Ελλάδος και καλεσμένος μας ο κος Ανδρέας Γεώργαρης, Υποδιοικητής Α.Τ. Λουτρακίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: