Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

ΤΟ HOTEL PAPPAS ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΔΙΑΚΡΙΣΗΣ ΤΟΥ TRIPADVISOR ΓΙΑ ΤΟ 2015








ΤΟ HOTEL PAPPAS ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΔΙΑΚΡΙΣΗΣ ΤΟΥ TRIPADVISOR ΓΙΑ ΤΟ 2015


Αναγνωρίστηκε ως Ξενοδοχείο κορυφαίας απόδοσης, σύμφωνα με τις κριτικές των ταξιδιωτών στον μεγαλύτερο ταξιδιωτικό ιστότοπο του κόσμου

Λουτράκι, 27 Μαΐου 205
 Το Ξενοδοχείο Pappas στο Λουτράκι Κορινθίας βραβεύτηκε με Πιστοποιητικό Διάκρισης του TripAdvisor, βραβείο που τιμά την υπεροχή στον κλάδο φιλοξενίας και απονέμεται σε επιχειρήσεις που λαμβάνουν σταθερά σπουδαίες κριτικές από ταξιδιώτες στο TripAdvisor. Οι νικητές του Πιστοποιητικού Διάκρισης περιλαμβάνουν καταλύματα, εστιατόρια και αξιοθέατα που βρίσκονται σε διάφορα μέρη του πλανήτη και προσφέρουν με συνέπεια μια ανώτερη εμπειρία εξυπηρέτησης στους πελάτες τους. 

 «Η βράβευση με Πιστοποιητικό Διάκρισης από το TripAdvisor κάνει πραγματικά πολύ περήφανη όλη την ομάδα του Hotel Pappas και θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους πελάτες μας που αφιέρωσαν χρόνο για να γράψουν κριτική στο TripAdvisor», είπε ο κ. Δημήτριος Παππάς, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ξενοδοχείου. «Δεν υπάρχει μεγαλύτερη αναγνώριση από την εκτίμηση των πελατών σου. Καθώς το Πιστοποιητικό Διάκρισης του TripAdvisor βασίζεται στις κριτικές πελατών, η διάκριση αυτή αποτελεί μια σημαντική ψήφο εμπιστοσύνης για την επιχείρησή και τις παροχές της ενώ θα συνεχίσει να αποτελεί την δέσμευση μας για παροχή ακόμα εξαιρετικότερων υπηρεσιών»


Δεν υπάρχουν σχόλια: