Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

Η λίστα με τα ονόματα των ΔΟΣΊΛΟΓΩΝ δημοσιογράφων που πληρώθηκαν από το ΔΝΤ για πλύση εγκεφάλου!


Η λίστα με τα ονόματα των ΔΟΣΊΛΟΓΩΝ δημοσιογράφων που πληρώθηκαν από το ΔΝΤ για πλύση εγκεφάλου!
Αναδημοσιεύουμε άρθρο της εφημερίδας ΑΚΡΟΠΟΛΗ που αναφέρει ποιοι ήταν οι δημοσιογράφοι που πληρώθηκαν από το ΔΝΤ για την χειραγώγηση της κοινής θέλησης του Ελληνικού λαού. 

 
Αν είναι αληθές το άρθρο αυτό πιστεύουμε ότι πρέπει άμεσα η ΕΣΗΕΕ να πάρει την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, και επίσης να κινηθεί ο εισαγγελέας λίγο χλωμό! δεν ειναι ναζι φασίστες!
Το 80% λοιπόν των αναγραφόμενων κοντυλοφορων ειναι γνωστών αριστερών πεποιθήσεων....!!!
φυσικά ο κάθε ένας με λίγο μυαλό είχε δει έγκυρες πήγες αποβλάκωσης made in syriza!πολύ καιρό πριν βγουν ! αλλα σε ένα λαό με τόνους πλύσης εγκεφάλου το να λες τα αυτονόητα είσαι ναζι ΠΑΣΟΚ νέα δημοκρατία!!! ας στείλει κάποιος τι κάλο έχει αυτό το κόμμα ΣΥΡΙΖΑ που δεν το ήξερε κάνεις πριν 5-6 χρονιά! και τυχαία λέει και κάνει οτι η ελίτ!οπως και έφαγε προώθηση, γιατι δεν μπορώ να βρω ούτε ένα!αν και εδώ έχουμε καταρρίψει τόσα δεδομένα στην μάζα!
Εντύπωση προκαλεί πως ξαφνικά έγιναν όλοι σύριζα! απο πασοκοι νεοδημοκρατες! λες και τους έστειλε ο Γιαχβέ εξ ουρανού θεία φώτιση και απο εκεί που έβγαζαν ΠΑΣΟΚ ΝΔ επί χρονιά ξαφνικά ανακάλυψαν την σωτηρία σε ένα κόμμα που γιορτάζει το ψεύτικο πολυτεχνείο και ειναι κομμουνιστικο! μισό ΠΑΣΟΚ μισό ΚΚΕ! (ιδέα δεν έχουν τι έκαναν το 40!) μήπως ειναι ψέμα οτι ο τσιπρακος ήταν μια ζωή στο ΚΚΕ; η οτι τον ετοίμαζαν απο το 90?
ΘΑΎΜΑ! πως ο λαός ενεργεί σαν πρόβατο!και μετα λέει οτι δεν τους ψεκάζουν όταν το έχει παραδεχτεί ο ΟΗΕ!!!!Τραγικό! ο OHE εκθέτει τα chemtrails, η απόδειξη οτι 100% μας δηλητηριάζουν (Βίντεο) και οι ψεκασμένοι λένε ακομα για ιστορίες συνωμοσίας!!!
ΟΤΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΕΓΚΥΡΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗΣ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΚΤΛ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΛΕΙΦΤΕΣ ΑΥΤΩΝ, ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ!ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΛΕΤΕ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ! ΤΟΤΕ ΕΒΡΑΙΟΙ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΕΊΤΕ!!! ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΩ ΣΤΟ ALEXA ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΓΚΗΡΕΣ ΠΗΓΕΣ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΗ 20ΑΔΑ! μείνετε ήσυχοι!! εδώ αν τους λες κατά του κόμματος (αυτά που λένε οι ίδιοι!) που ίδρυσε η δικιά σας! το syriza! κάνουν λες και τους έχεις σκοτώσει την μάνα! τραγικός κόσμος τραγικοί άνθρωποι! λες και έχουν προγραμματιστεί και λένε και όλοι τα ίδια!!!! και δεν μπορούν να απαντήσουν και να στοιχειοθετήσουν ... τι κάλο έχει αυτό το κόμμα που τους πάσαρε η ελίτ!! η αλήθεια σας αρέσει η όχι! 
 ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: